5 stvari koje možete učiniti da poboljšate svoje financije

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 18.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

5 stvari koje možete učiniti da poboljšate svoje financije

Financije i kako ih poboljšati

Jedna od osnovnih životnih vještina koja je nužna za svaku odraslu osobu je sposobnost pametnog upravljanja vlastitim financijama. Trebali bi biti u mogućnosti pokriti sve svoje životne troškove i još nešto malo ostaviti sa strane. Na žalost, u stvarnosti je situacija malo kompleksnija jer financijska situacija ne ovisi samo o vama i vašim sposobnostima već puno drugih čimbenika utječe na to na koje nemate ama baš nikakvog utjecaja. Uzmimo samo za primjer trenutnu situaciju u zemlji ali i svijetu. Radi nekoliko godina uzastopnih globalnih kriza ove ili one vrste, danas svjedočimo masovnom poskupljenju svega od režija i najma pa sve do osnovnih prehrambenih namirnica. U isto vrijeme plaće stagniraju i ne pokazuju naznake za pomak. Globalna nestabilnost napravila je veliki udar na vaše financije od kojeg se teško samo tako oporaviti. Inflacija nije na vama i niste mogli ništa napraviti da je zaustavite ali zato si možete pomoći sa nekoliko metoda koje će poboljšati vaše financije.

Financije – metode za uštedu

Pronalazak posla sa boljom plaćom je uvijek idealno rješenje ali za mnoge to nije stvarna opcija. Ako ste prisiljeni za sad ostati na trenutnom radnom mjestu i snalaziti se sa plaćom koju imate onda je jedino što vam preostaje to da pokušate bolje baratati sa vlastitim novcima. Štednja je metoda koja vam svakako može pomoći, a danas postoje zbilja raznovrsne opcije za štednju. Idealno je ako možete uložiti neki veći iznos pa skupljati kamate na njemu u banci no ako vam to nije opcija, ne zaboravite da čak i mala štednja može napraviti veliku razliku. Dogovorite s bankom da vam sva plaćanja karticom zaokruži na viši iznos, a višak prebaci na vašu osobnu štednju. Iznenadit ćete se koliko će vam se poboljšati financije uz naizgled tako mali oblik štednje. Opcija vam je također da kod kuće krenete svaki dan stavljati sa strane novac, primjerice euro svaki dan, no financije će vam se brže poboljšati ako koristite neku službeno dogovorenu uslugu.

Financije – metode za ulaganje

Štednja je sigurniji i sporiji način na koji možete poboljšati svoje financije no nikako nije jedini. Druga mogućnost koju imate je ulaganje u nešto što zadržava vrijednost ili vrijednost čak raste kroz vrijeme. Popularni i relativno sigurni izbor su nekretnine ili zlato. Uloženi iznos danas vam se može kasnije višestruko isplatiti no morate biti svjesni da uz veće ulaganje, osim bolje nagrade, dolazi i veći rizik. Ako se odlučite na ulaganje kao način za zaradu ekstra novca, problem vam može predstavljati početni kapital. Novac vam je potreban kako bi stvorili dodatan novac. No inicijalno financiranje vas ne mora brinuti jer do njega lako možete doći ako koristite usluge kao što su online brzi krediti. Ovakvi nenamjenski krediti se mogu dobiti izrazito povoljno, a što je najbolje, isplaćuju se već isti dan nakon što ste se prijavili. Odlučili se na štednju ili ulaganje, bitno je napraviti prvi korak kako bi uspješno poboljšali svoje financije.

Tagovi:

Kako doći do brzog zajma bez odlaska u banku?

Kako doći do brzog zajma bez odlaska u banku?

U današnjem digitalnom dobu, sve više ljudi traži načine kako dobiti financijsku pomoć bez potrebe za posjetom bankama. Jedan od najpopularnijih i najpraktičnijih načina je korištenje online platformi