Gdje odvesti curu u Zagrebu

Gdje odvesti curu u Zagrebu

Gdje odvesti curu u Zagrebu, bilo kuda, romantika svuda

Svaki grad ima svoja razvikana mjesta za izlaske udvoje, pa i Zagreb, pa ipak o curi i njezinim željama može ovisiti izbor mjesta za izlazak, ali i o vama, pogotovo ako želite curu impresionirati. Odlazak u kino ili šetnju u prirodu su tradicionalno romantični izbori, ali odlazak na koncerte je popularniji, ako volite živu glazbu. Gdje odvesti curu u Zagrebu, nekada su parovi voljeli i kazališta, a naročito suvremene kazališne predstave. Ako oboje volite humor, satiru i smijeh, neka komedija može biti pun pogodak. Odvesti curu na Sljeme, Jarunsko jezero ili Bundek može biti pun pogodak. Obići Maksimursku šumu, Tuškanac, Botanički vrt može ispasti vrlo romantično. Gdje odvesti curu u Zagrebu, ako oboje više volite klubove i barove takvih posebnih mjesta ima jako puno u Zagrebu. Najromantičnije poruke nalazimo urezane na klupama i drveću i ostalih zagrebačkih parkova, pa nećete pogriješiti s nijedim izborom bilo kojeg parka, ako je vaša cura romantična dušica.

Gdje odvesti curu u Zagrebu, razvikana mjesta

Naravno, neki parovi žele obilaziti ona posebna, razvikana mjesta, pa možda i vaša cura to želi, da se može hvaliti prijateljicama kuda ste je vodili. Možete joj prirediti iznenađenje i samo banuti na takva mjesta, ali je bolje da je pripremite jer se za neka od takvih mjesta možda treba posebno obući. Gdje odvesti curu u Zagrebu, razvikana mjesta imaju često neka svoja pravila, neke cure vole iznenađenja, a neke se za takva mjesta vole propisno pripremiti. Najbolji je razgovor i dogovor, najbolje izabrati mjesto i događaj koje oboma odgovara i na kojem ćete oboje uživati. Iznenađenja mogu biti lijepa i ugodna, ali ne upale uvijek. Razvikana mjesta vas ponekada mogu i razočarati, kojiput je bolji mali, nepoznati, ali intimni prostor koji ima dušu, od hotela s pet zvjezdica. Gdje odvesti curu u Zagrebu, ako niste sigurni kuda, pitajte je kuda želi, s tim nikada ne možete pogriješiti, a i svidjet će joj se što vam je važno i njezino mišljenje i želje.

Gdje odvesti curu u Zagrebu, puno izbora, koji je pravi

Zagreb je pun mogućnosti ako ga poznajete, ako ga ne poznajete, možda je vrijeme da ga počnete upoznavati. Svaki put možete ići na drugo mjesto, u drugi gala klub, bar, kafić, pratite koncertnu ponudu, idite u muzeje, na otvorenja, promocije, može biti jako zanimljivo i zabavno. Gdje odvesti curu u Zagrebu, upoznajte zajedno zagrebačke parkove i šume, zagrebačka jezera, istražite Sljeme, obiđite kultne restorane i kafiće, upoznajte i zavolite svoj grad, ostavite svoje tragove svuda, neka to postanu staze vaših uspomena. Savski nasip i Hipodrom također imaju svoje draži, zapravo kuda god da krenete, bit će dobro jer ste zajedno, a u tome je smisao svih izlazaka. Gdje odvesti curu u Zagrebu, provozajte je uspinjačom na Gornji grad, uživajte u panorami grada pod sobom, ljubite se na zagrebačkim stubama, uživajte u druženju s prijateljima i zajedničkom roštilju na nekoj livadi. Ljubavi je svuda dobro i dok se volite, važnije je da ste zajedno od mjesta gdje se nalazite.

Tagovi: