Kako doći do novca

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako doći do novca

Kako doći do novca zaradom

U besparici ste i pitate se kako doći do novca? Odgovor prvo uvijek leži u zaradi jer to je najbolji način da novac ne morate vraćati, nego ćete ga zaraditi. Danas postoje brojni načini zarade koji nisu klasično zaposlenje do kojeg je teško doći naročito ako ste mladi i nemate previše iskustva. A da biste stekli iskustvo trebate raditi, kao začarani krug.

Online zarada u današnje vrijeme pruža široki spektar mogućnosti zarade. Pronađite web stranicu sa portalom gdje se možete registrirati za obavljanje usluga klijentima. Ukoliko posjedujete određene vještine kao što su web dizajn, pisanje tekstova, prijevodi s jezika na jezik i slično ponudite svoje usluge na tim specijaliziranim portalima. Raspitajte se koji su od takvih portala najzastupljeniji i najprometniji jer ćete tako brzo i lako doći do klijenata i zarade koja će riješiti veš problem kako doći do novca.

Čak iako nemate neke određene vještine uvijek možete pronaći posao koji bi mogli raditi u skladu sa vašim obrazovanjem, pa čak i na određeno.

Kako doći do novca uz pomoć brze pozajmice

Brza pozajmica je još jedno od rješenja kako doći do novca i riješiti svoje financijske probleme. Brze pozajmice se mogu danas realizirati i online, te ovakav oblik pozajmljivanja zapravo je najbrži i najlakši način kako doći do novca u vrlo kratkom periodu.

Sve što trebate je pronaći web stranicu sa ponuđačem brzih pozajmica, provjerite recenzije, te pošaljite zahtjev uz kopiju svoje osobne iskaznice. Vaš zahtjev ide odmah u obradu i proces odobravanja. Ukoliko ne tražite ogromne svote novaca vaš će zahtjev biti i odobren u kratkom periodu i novac će biti na vašem računu ponekad i u roku sat vremena.

Iznenađujuće, naravno, da u roku sat vremena dobijete novac na vaš tekući. Zapravo i nije ako se radi o manjim iznosima pozajmice, no nemojte zaboraviti da posuđeni novac treba i vraćati prema dogovorenom otplatnom planu i u roku uplaćivati rate za otplatu. Ukoliko uvidite da ćete kasniti sa ratom obavijestite kreditora o kašnjenju te se dogovorite za drugi otplatni plan.

Kako doći do novca posudbom od obitelji ili prijatelja

Ukoliko niste u mogućnosti raditi ili ne možete pronaći posao, pozajmice za vas predstavljaju smo dublji korak u dugove možda je vrijeme da se obratite nekom od člana obitelji ili prijatelju te tako riješite svoj problem kako doći do novca.

Obitelj ili prijatelji vam doista mogu pomoći da prebrodite financijsku krizu ako sami nisu u financijskim problemima. No, kako ne biste narušili odnose i veze sa obitelji i prijateljima jasno definirajte pravila posudbe novca kao da posuđujete od banke ili kreditno financijske tvrtke. Važno je da se dogovorite prvo koliko vam novca treba, drugo u kojem roku možete novac otplatiti, da li ćete otplaćivati u ratama mjesečnim, kvartalnim ili ćete novac otplatiti u ukupnom iznosu po dogovorenom roku otplate.

Kako doći do novca vas više neće mučiti, no zaista nemojte se igrati sa ničijim povjerenjem jer novac je u privatnim odnosima i vezama uvijek bio kamen smutnje i razlog svađa, a pogotovo ako ga posudite i ne vratite.

Tagovi:

Kako doći do brzog zajma bez odlaska u banku?

Kako doći do brzog zajma bez odlaska u banku?

U današnjem digitalnom dobu, sve više ljudi traži načine kako dobiti financijsku pomoć bez potrebe za posjetom bankama. Jedan od najpopularnijih i najpraktičnijih načina je korištenje online platformi