Kako dovesti ženu do prskanja

Kako dovesti ženu do prskanja

Kako dovesti ženu do prskanja, ženska ejakulacija; mit ili stvarnost

Dug je put od tvrdnji da žena nije uopće sposobna seksualno uživati do najnovijih spoznaja da tijekom seksualnog odnosa ne ejakulira samo muškarac, nego je i žena sposobna ejakulirati. Ženska ejakulacija se još uvijek smatra fenomenom, ali se znanost počela baviti njome, što daje nadu u bolje upoznavanje ženskog tijela, njegove fiziologije i funkcioniranja. Kako dovesti ženu do prskanja, muškarcima se to može učiniti kao nesavladiva zadaća, ali nije. Znanstvenici tvrde da sve žene ejakuliraju, ali to ne primijete ili se do sada na to samo nije obraćala pozornost, a i anatomski, ženski ejakulat lako sklizne natrag u rodnicu ili mjehur, prije nego se išta primijeti. Kako dovesti ženu do prskanja, ključ i za mušku i za žensku ejakulaciju je polagano uzbuđivanje i ubrzavanje ljubavne igre sve do orgazma i ejakulacije. Ako je ženski klitoris nadražen i ispupčen, uzbuđenje je veće, a tijekom seksualnog odnosa kroz vaginalni orgazam dolazi i do ženske ejakulacije.

Kako dovesti ženu do prskanja, bijela, mliječna voda

O ženskoj ejakulaciji nešto više znaju lezbijke jer se nešto više bave jedna drugom, a iste anatomske građe su. Obzirom da su ženske genitalije dobrim dijelom sakrivene, ženska ejakulacija nije tako demonstrativna kao kod muškog, isturenog penisa, iako ima žena koje također dožive obilnu, prskajuću ejakulaciju, zato je i nazivaju prskanje. Kako dovesti ženu do prskanja, ljubavno umijeće iskusnog muškarca može svaku ženu dovesti do vaginalnog mlaza u ekstatičnom orgazmu. Mlađi, neiskusniji muškarci će morati svladati svoju plahost i brzopletost, svoje prejake želje i polako istraživati žensko tijelo i stjecati vještine vođenja ljubavi. Kako dovesti ženu do prskanja, muškarci moraju znati naći G točku, znati vješto i nježno nadraživati klitoris i polako svoju partnericu voditi vrhunskom uzbuđenju i orgazmu. Ako vam partnerica iznenada počne treperiti u rukama kao list na vjetru, ako joj se noge počnu nekontrolirano trzati, možda vam se posreći da vidite kako žena ejakulira i koliko je to zanosno, a radi se samo o malo bijele, mliječne vode.

Kako dovesti ženu do prskanja, ljubav i afrrodizijaci

Svi znaju da je ljubav najveći i najbolji afrodizijak, pa ako ste s voljenom ženom koju dugo poznajete sigurno ćete je i lakše i brže dovesti do eksplozije prskanja. U praksi se pokazalo da neki seksualni stimulansi i afrodizijaci pojačavaju i ubrzavaju spektakularnu žensku ejakulaciju. Kako dovesti ženu do prskanja, postoje prirodni preparati koji baš potiču žensku ejakulaciju, jer pojačavaju seksualno uzbuđenje. Za sada se zna da su ženski ejakulati pomalo nalik muškom ejakulatu, a kod nekih žena imaju više sastav urina iako su bistri i prozirni, no žensku ejakulaciju je znanost tek počela istraživati. Kako dovesti ženu do prskanja, ako stimulirate G točku puno brže i lakše ćete otkriti da ženska ejakulacija nije mit, no budimo iskreni, u vremenu kada još uvijek ima žena koje nikada nisu doživjele orgazam, kada žene još glume orgazme, kada se srame svog tijela i seksualnosti, ženska ejakulacija je nalik na bombu bačenu da napravi kaos i pomutnju, ali ona je ipak stvarna.

Tagovi: