Kako iznenaditi momka

Kako iznenaditi momka

Kako iznenaditi momka, upoznajte ga, saznajte što voli

Ako svog momka volite, trudit ćete saznati što voli, što ne voli, paćete ga moći ugodno iznenaditi, čak i ako vam kaži da ne voli iznenađenja. Napravite za vašu godišnjicu veze foto mozaik od slika sa vaših druženja iz protekle godine. Kako iznenaditi momka, vaš foto mozaik može biti i samo od njegovih slika i posebnih trenutaka koje ste uhvatili; kako peče roštilj za svoj rođendan, grupna slika njega i njegovih prijatelja, njegovo mamurno buđenje, dok prima poklone, dok uživa u večeri u vašem omiljenom restoranu. Kupite mu neku sitnicu za koju znate da će ga razveseliti, organizirajte mu rođendansku proslavu jer je izjavio da nema novaca za slavljenje rođendane. Kako iznenaditi momka, priredite mu omiljeno jelo, fraza da muškarcu ljubav u život ulazi kroz želudac, nije samo fraza. Obaspite ga poljupcima i nježnostima, samo da mu pokažete koliko ga volite, kupite ulaznice za film za koji znate da ga želi pogledati, čak i ako to nije žanr koji vas zanima.

Kako iznenaditi momka, riječi su snažne, riječi su važne

Romantične poruke su u svakoj vezi važne, ali one rukom pisane i ostavljene na neobičnim mjestima tako da ni vi ni on ne znate kada će naići na njih. Kada ste kod njega, napišite hrpu različitih nježnih poruka i rasporedite ih u džepove njegove sezonske odjeće, to su slatka iznenađenja, kada ih napipa u sžepu u vrevi grada, izvuče i pročita. Kako iznenaditi momka, zaboravite SMS poruke, mailove i telefoniranja, budite tajanstveni, iznenadite ga, zalijepite nježnu poruku na unutarnju stranu toaletnog ormarića, kada posegne za svojim brijaćim aparatom u ogledalu će vidjeti sebe samoga kako se sretno smiješi dok čita vašu poruku ljubavi. Kako iznenaditi momka, ako živi sam, takve poruke možete posakrivati svuda po stanu, vjerujte, više će misliti na vas nego da mu na mobitelu tipkate poruku za porukom. Pokažite mu da ga želite i trebate, jer i mužkarci se vole osjećati željenima, voljenima i potrebnima, to im daje smisao i svrhu.

Kako iznenaditi momka, radite zajedno neke stvari

Ako voli zajedničko tuširanje, prikradite mu se dok se tušira. Kuhajte zajedno, ako ste oboje antitalenti za kuhanje, predložite zajednički tečaj kuhanja. Ne zaboravite geste nježnosti u hodu, dodirujte ga kada god vam se pruži prilika, njemu će to biti geste želje i bliskosti. Kako iznenaditi momka, nađite, predložite, zajednički hobi. Izrazite želju da upoznate njegove prijatelje, pitajte ga bi li on želio upoznati vaše prijateljice, to je veliki znak povjerenja, jer izložiti se prijateljskim procjenama jest čin hrabrosti i povjerenja. Ne zaboravite da i muškarci vole komplimente, potporu i ohrabrenja. Pokažite interes za njegove hobije. Kako iznenaditi momka, pokažite zanimanje za njegove probleme, ali nemojte biti nametljivi. Pitajte ga što voli i želi, pokažite mu da vam je stalo. Nježno ga izmasirajte nakon dugog i napornog dana, pripremite mu pjenušavu kupku, donesite mu piće dok se izležava u pjeni. Ako ste ostali prespavati, poslužite mu ujutro doručak u krevet, poželjet će zauvijek ostanete.

Tagovi: