Kako ljubiti vrat

Kako ljubiti vrat

Kako ljubiti vrat, je li vrat erogena zona

Muškarci i žene mogu različito reagirati na poljubac u vrat, ali uvijek pozitivno. Ženski vrat je česta umjetnička tema, a uspoređuju ga često sa labudovim vratom ili sa vratom violine., a opjevan je, isklesan u kamenu, naslikan na mnogo zavodljivih načina, obgrljen zlatom i draguljima, skupocjenim stolama, maramama i šakovima. Kako ljubiti vrat, otkriven ili sakriven, ženski vrat privlači pažnju, ruke i usne i često je u funkciji prave erogene zone. Zašto, zato jer poljubac u vrat ženu prvo raznježi, a onda toplinu pošalje duž cijele kralježnice i u glavu. Takva raznježenost potpuno razoruža ženu i u takvim trenucima se spremna potpuno predati svom muškarcu. Kako ljubiti vrat, mediji su puni naputaka kako to i gdje, navodno, ispravno napraviti. Kako poljubiti vrat, ljudi vole pisati pravila o svemu, no, ako samo želite pokazati nježnost, možete to učiniti bilo gdje, a ako želite pokazati nježnost i izazvati njezinu želju, ne radite to pred publikom.

Kako ljubiti vrat i muškarci vole takve poljupce

Iako je ženski vrat u umjetnosti prikazan vrlo erotično, pa se ljubljenje ženskog vrata doživljava kao prirodan odgovor na taj erotični zov, vjerujte i muškarci vole poljupce u vrat. Žene često opčinjeno gledaju kako adamova jabučica vibrira na vratu vibrira dok govori i to im je jako seksi. Žena će često poželjeti dok stoji svom muškarcu iza leđa promrsiti nestašno njegovu kosu, a onda se nagonski spustiti do njegovog vrata i nježno galjubiti. Kako ljubiti vrat svog muškarca, iskreno, sve je dopušteno, ruke, nježno masiranje koje ćete pretvoriti u milovanje, nježno grebuckanje noktima da izbjegnete škakljanje i na kraju sve vrste poljubaca, od onih letećih, suhuh, nasumičnih, do vlažnih i strastvenih. Kako ljubiti vrat, vjerujte, muškarca takvi poljupci mogu raspametiti, jer sve senzacije koje izazovete usnama ili jezikom munjevito putuju njegovom kralježnicom u njegovu glavnu erogenu zonu. Nemojte to izvoditi u javnosti, preintimno je, a on uzbuđenje ne može sakriti.

Kako ljubiti vrat, savjeti za početnike

Ako nikada poljupce u vrat niste koristili, prvo oprezno ispitajte teren i reakcije, polako, bez žurbe i bez očekivanja. Osobna higijena je jako važna da poljubac u vrat bude nježan, senzualan i romantičan. Kako ljubiti vrat, možete kao usput dati probni poljubac i nastaviti ako je reakcija očita, a možete i razgovarati o tome gdje sve volite da vas se ljubi. Ta vrsta ljubljenja je odlična uvertira u vođenje ljubavi, početak predigre, neverbalna poruka voljenoj osobi da volite svaki djelić na njemu ili njoj. Istražite tijelo svoje partnerice ili partnera, prije nego što se spustite do izvora strasti. Kako ljubiti vrat, možda ćete morati istražiti i polako ozkrivati koji dio vrata najviše reagira i koja vrsta poljubaca najviše pali i najbrže otključava trezore vaše strasti. Poljubac u vrat sam po sebi može značiti samo izraz nježnosti u prolazu, a može biti i poruka; želim te cijelu ili cijelog, želim te sada, ovdje i odmah.

Tagovi: