Kako muškarca dovesti do ludila

Kako muškarca dovesti do ludila

Kako muškarca dovesti do ludila šarmiranjem

Ostvariti kontakt očima. Zvuči jednostavno, ali uspostavljanje i zadržavanje očnog kontakta s tipom može mu dati dovoljno ohrabrenja da se zainteresira za vas. Kad razgovarate s njim, vodite računa da održavate kontakt očima. Pokušajte da vam oči ne odlutaju, posebno u smjeru drugog tipa.
Možete čak koristiti kontakt očima kao način kako muškarca dovesti do ludila kad stojite na suprotnim stranama sobe. Uspostavite kontakt očima s njim i nakon što ga zadržite nekoliko trenutaka, ispustite pogled. Polako povucite oči natrag da biste se ponovno susreli s njim, zadržavajući na vašem licu stidljiv ili koketni osmijeh.

Bitna je, naravno, unutrašnjost, ali prvo se vidi ona vanjska strana. Kad pokušavate momka rano izluditi, nosite odjeću, šminku i dodatke koji ističu vaše najbolje osobine. To ne znači da biste trebali nositi posebno razotkrivajuću ili pripijenu odjeću. Otkrivanje odjeće privremeno će ga zanimati, ali vjerojatno ga neće dugo izluđivati i to je samo kratkotrajna opcija kako muškarca dovesti do ludila. Haljina koja prikazuje malu nogu ili bluzu koja grli vaše tijelo na pravim mjestima može učiniti čuda, ali vaš izgled trebao bi vrištati “privlačno” više nego “seksi”. Ideja je da vaše tijelo i vaše lice izgledaju najbolje. Ako je odjeća nešto u čemu objektivno izgledate nevjerojatno, čak i kad ne pokušavate uhvatiti čovjekovo srce, vjerojatno će i ona raditi za ovaj cilj.

Nosite mirisni potpis. Pošpricajte malo parfema iza ušiju ili nanesite mirisni losion nakon tuširanja. Kad zamamno osjeti miris, to može natjerati muškarca da se poželi približiti još bliže vama.

Kako muškarca dovesti do ludila zainteresiranošću za njega

Potaknite ga da vas progoni. Većina momaka više voli biti onaj koji se udvara, nego onaj kome se udvara. Mora znati da ste zainteresirani, ali ne smijete mu dopustiti da misli da ga očajnički želite zadržati. Natjerajte ga da vam se približi. “Blisko” ovdje znači i fizičku i emocionalnu bliskost. Dopustite mu da vas čuva emocionalno otkrivajući samo malo po malo svoje unutarnje misli i osjećaje. Umjesto da ga vratite u svoj stan prve noći, ne ostavljajte mu ništa više od poljupca – makar i to – i natjerajte ga da se mora dokazati prije nego što stvari odu dalje od toga, a to će biti učinkovita karta kako muškarca dovesti do ludila.

Neka mu nedostajete. Čak i ako nikada ne želite napustiti njegovu stranu, to mu zapravo može više privući pažnju ako odete dovoljno dugo i često dovoljno da propusti vašu prisutnost. S vremena na vrijeme budite nedostupni. Umjesto da skačete na svaki poziv, dodajte jedan, pogotovo ako ga produži uz kratku obavijest. Obavezno slijedite svoje odbijanje linijom o tome koliko biste voljeli nešto poduzeti sljedeći put. Učinite ga malo ljubomornim, ali činite to oprezno jer samo malo je dovoljno za to kako muškarca dovesti do ludila. Družite se s nekoliko svojih prijateljica i puno razgovarajte o zabavi koju planirate imati. Izbjegavajte to raditi s prijateljima, jer bi mu to moglo dati razlog da sumnja u vašu iskrenost prema njemu.

Kako muškarca dovesti do ludila ugađanjem

Neka bude on istinski svoj. Ne tražite od njega da se promijeni za vas. Nitko nije savršen, a ako ste u vezi s nekim tipom, bit će stvari koje ćete oboje morati popraviti i napraviti kompromise. Ipak, nijedna od ovih stvari ne bi trebala uključivati ​​dramatičnu promjenu njegove osobnosti ili uvjerenja. Ne trebate inicirati ili započeti seks, pustite ga da radi teške poslove i ispustite nekoliko savjeta kako biste ga upoznali s vašim planovima. Ako vas vaš muškarac voli, tada će sigurno shvatiti i nagraditi vas. Muškarci vole kad njihova djevojka od njih traži seks, to je adut kako muškarca dovesti do ludila. Seks gradi emocionalnu povezanost, koja može biti jača samo ako se osjećaji međusobno dijele.

Kad ste oboje u krevetu, pokušajte učiniti nešto novo i divlje poput strganja odjeće ili grizenja ušiju i još mnogo toga. To će postaviti erotsko raspoloženje za noć, a zatim možete nastaviti sa svojim rutinskim potezima. Osim poteza s potpisom, pokušajte predložiti i različite položaje koji će vas oboje uzbuditi u svim boljim aspektima. Donesite seksualne igračke poput vibracijskog prstena koji mu pomaže da dulje traje i zasigurno mu uz vas neće trebati tablete za potenciju. Kad na stol unesete nova jela, vaš će se čovjek tog dugo sjećati. Pruža mu zadovoljstvo i u fizičkim i u emocionalnim sredstvima, eto kako muškarca dovesti do ludila u svakom smislu. Muške su emocije podcijenjene, ali i oni cijene napore uložene za njih. Zaslužuju osjećati voljeni na isti način.

Tagovi:

Kako muškarac vodi ljubav kad je zaljubljen

Kako muškarac vodi ljubav kad je zaljubljen

Ako se ne radi o spavanju za jednu noć ili slučajnoj vezi, seks s osobom koju volite oduzima dah. Stvarno intenzivno. Vođenje ljubavi s partnerom strastvena je stvar, no kako muškarac vodi ljub

Temperatura Sunca

Temperatura Sunca

Kao što već vjerojatno znate, Sunce je zvijezda u našoj Mliječnoj stazi i centar Sunčevog sustava. To je zvijezda koja je gotovo savršena kugla te oko nje kruže planeti sunčevog sustava uključujući i

Najniža temperatura u Hrvatskoj

Najniža temperatura u Hrvatskoj

Zimski dani i hladnoća koja s time dolazi nisu nimalo ugodni za mnoge ljude. Ta hladnoća nas tjeda da se zavučemo u svoje tople domove. A kada izađemo van, osjetimo hladnoću kako nas zebe po obrazima,