Kako osigurati kuću ili stan

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:09
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako osigurati kuću ili stan

Kako osigurati kuću ili stan? Osigurajte se lako!

Osiguranje imovine često je predmet upita klijenata kada dolaze u osiguravajuću kuću. Osiguranje imovine jamči bezbrižnost čak i u slučaju potresa. Ovisno o tome kod koga se idete osigurati, takvi će biti i paketi. Većina osiguravajućih kuća nudi pakete ovisno o tome uzimate li ih za nekretninu u kojoj stalno boravite ili nekretninu u kojoj boravite tek povremeno (vikendica, kuća na moru, itd. ) Kako osigurati kuću ili stan? Da biste osigurali svoje nekretnine potrebno je javiti se osiguravajućim kućama, neke od kojih imaju čak apliciranje za osiguranja riješeno online. Polazišna točka svakako bi trebala biti poslovnica osiguravajuće kuće kako biste se dobro informirali oko svih Vaših upita i nedoumica. Kako osigurati kuću ili stan? U ovome tekstu objašnjavamo kako se osiguravaju nekretnine te također pričamo o osiguranju općenito. Sve što trebate znati pronađite na jednome mjestu! Osigurajte svoje nekretnine i budite sigurni u slučaju različitih nedaća ili problema koji bi Vas snašli.

Kako osigurati kuću ili stan? Odaberite svoj paket osiguranja!

Baš kao i kod osiguranja plovila ili motornog vozila, osiguranje nekretnine može se uzeti u različitim varijantama ovisno o tome koji paket uzimate. Manji paketi obično pokrivaju troškove u točno navedenim situacijama (požar, poplava, udar munje), dok veći paketi obično nadodaju još situacija u kojima ste osigurani. Osiguranje nekretnine svakako ima veze i sa veličinom Vaše nekretnine, no isto tako ovisi i o tome gdje se nekretnina nalazi i u kakvom je stanju. Kako osigurati kuću ili stan brzo? Javite se u osiguravajuću kuću i već danas ugovorite svoj paket. Osiguranje nekretnine također možete lako ugovoriti online. Mnoga osiguranja danas imaju svoj katalog online i klijenti se mogu dobro informirati o svemu što ih zanima a da ne stižu u poslovnice. Također mogu ugovoriti osiguranje bez pretjeranih procedura. Kako osigurati kuću ili stan? Osigurajte svoje nekretnine vrlo jednostavno te mirno spavajte čak i da svaki dan udaraju potresi i poplave!

Kako osigurati kuću ili stan? Razlike između osiguranja nekretnina:

Kad je u pitanju osiguranje imovine, puno je veća razlika u osiguravanju stambenog prostora u primjerice Zagrebu i osiguravanja imovine na Braču. Prvenstveno je bitan “status” nekretnine, odnosno jeste li Vi tamo prijavljeni i živite li u toj nekretnini ili se radi o nekakvoj vikendici ili kući do koje odete par puta godišnje. Paketi se razlikuju ovisno o tome osiguravamo li mjesto gdje stalno živimo ili neku nekretninu u koju dolazimo na odmor. Isto tako jako je bitno znati da će cijena paketa ovisiti jako puno o veličini nekretnine. Osiguravanje kućice u prirodi od 40 m2 nije isto kao i stan od 100m2 ili poslovni prostor još većih proporcija. Ugovaranje osiguranja također ovisi o tome u kakvom je stanju naša nekretnina i gdje je položena. Nekretnina koju imate pored aktivnog vulkana sigurno će više koštati neko stan u središtu Europe. Kako osigurati kuću ili stan? Osiguranje obavite obavezno! Kako osigurati kuću ili stan nije teško, savjetujemo da to odmah obavite!

Tagovi:

Kako doći do brzog zajma bez odlaska u banku?

Kako doći do brzog zajma bez odlaska u banku?

U današnjem digitalnom dobu, sve više ljudi traži načine kako dobiti financijsku pomoć bez potrebe za posjetom bankama. Jedan od najpopularnijih i najpraktičnijih načina je korištenje online platformi

Kako provjeriti uvjete i kamate za online pozajmice

Kako provjeriti uvjete i kamate za online pozajmice

Ako želite saznati kako provjeriti uvjete i kamate za online pozajmice, jedan od prvih koraka je posjetiti službene web stranice pružatelja takvih usluga. Većina renomiranih financijskih institucija s