Kako otključati auto bez ključa

Kako otključati auto bez ključa

Kako otključati auto bez ključa uz pomoć vezice

Zaključali ste automobil, a da su vam pritom ključevi ostali unutar automobila? To može biti jako frustrirajuće, pogotovo ako vam se negdje žuri. Uvijek možete nazvati auto službu ili bravara, ali to ćete morati platiti.

No, na vašu sreću postoje određeni načini pomoću kojih možete otključati svoj automobil bez upotrebe ključa. Jedan od tih načina koristi vezicu. Ne znate kako otključati auto bez ključa uz pomoć vezice? Ne brinite, u nastavku teksta opisati ćemo vam kako otključati auto bez ključa uz pomoć vezice.

Ovaj način vam može zvučati kao nemogući zadatak, ali će vam za otključavanje auta vezicom trebati samo nekoliko minuta. Na sredini vezice zavežite čvor koji možete zategnuti povlačenjem krajeva vezice. Držite jedan kraj vezice u svojoj ruci, a drugi provucite kroz kut vrata automobila i pomičite je naprijed-nazad, kako biste je čvor namjestili na tipku za otključavanje i zaključavanje. Kada je čvor na svom mjestu, povucite vezicu da ga zategnete i zatim povucite prema gore kako biste otključali auto.

Kako otključati auto bez ključa uz pomoć duge šipke

Ukoliko vam se dogodilo da ste auto zaključali i ostavili ključ unutar auta, a ljeto je i nemate kraj sebe vezicu, ne brinite, jer ima i drugih načina pomoću kojih možete otključati auto bez ključa. Auto možete otključati i uz pomoć dugačke šipke.

Ako ne znate kako otključati auto bez ključa uz pomoć duge šipke, onda svakako morate pročitati ovaj tekst u kojem se nalazi sve što trebate znati o tome kako otključati auto bez ključa uz pomoć duge šipke. Sve dok možete malo otvoriti gornji dio vrata, možete koristiti dugu šipku za otključati svoj auto.

Kada malo otvorite gornji dio vrata podmetnite klin, može biti drveni ili metalni. Pokraj drvenog ili metalnog klina postavite i zračni klin te utisnite zrak u njega kako bi napravili veći razmak između vrata i auta. Kada postignete dovoljni razmak, gurnite šipku u taj razmak i polako otključajte vrata. Prilikom ovog postupka pazite da ne oštetite boju automobila ili staklo na automobilskim vratima.

Kako otključati auto bez ključa uz pomoć vješalice

Nemate kraj sebe ni vezicu ni dugu šipku pomoću kojih bi otključali svoj automobil? Srećom po vas postoji još načina pomoću kojih možete otključati svoj automobil. Osim ova dva navedena, auto možete otključati i uz pomoć vješalice.

Sada se sigurno pitate kako otključati auto bez ključa uz pomoć vješalice. Ako je to tako, onda pročitajte ovaj tekst u kojem vam je navedeno kako otključati auto bez ključa uz pomoć vješalice. Ovo je jedan od najčešće korištenih metoda za otključavanje automobila, ali se najviše koristi kod automobila koji se ručno otključavaju. Ugurajte vješalicu između prozora i okvira vrata i to na način da prvo gurnete kuku vješalice.

Uz pomoć te kuke zahvatite tipku pomoću koje se zaključava i otključava auto. Kada ju zahvatite potegnite prema sebi kako bi ju podigli i na taj način otključali svoj automobili. Kao što je navedeno, metoda vješalice najviše koristi u otključavanju starijih automobila, dok za novije automobile pronađite metode koje su efikasnije.

Tagovi:

Da li je vpn siguran

Da li je vpn siguran

VPN (Virtual Private Network) je tehnologija koja omogućuje sigurnu i privatnu vezu između uređaja i interneta. Kada koristite VPN, vaša internet veza se šifrira i preusmjerava preko VPN poslužitelja,

Kako odabrati agenciju za digitalni marketing

Kako odabrati agenciju za digitalni marketing

Vi imate viziju o svom poslovanju, proizvodima i uslugama koje želite plasirati, ali vaš brend je digitalno slabo vidljiv i ne dopire do ciljane publike. Ma kako kreativni i poduzetni bili, ne

Kako izmjeriti ROI društvenih medija

Kako izmjeriti ROI društvenih medija

ROI ili Return of Investment se može opisati kao standardna terminologija koja se koristi u ekonomiji. Riječ je o načinu preko kojeg investitor mjeri vraćenu investiciju. ROI je kao online alat postao