Kako prepoznati ženu koja te želi

Kako prepoznati ženu koja te želi

Kako prepoznati ženu koja te želi, otvoreno očijukanje

Kada se žena upusti u otvoreno očijukanje, daje nedvosmislene signale muškarcu da ga želi. Katkada njezina usta govore jedno, ali ostatak tijela posve drugo, a očima ga doslovno guta zato se to i zove očijukanje. Zavodljivo se naginje prema njemu, dopušta mu da barem na tren zaviri u njezin dekolte, zavodljivo se igra svojom kosom, noge joj se nesvjesno lagano razmiču. Kako prepoznati ženu koja te želi, govor ženinog tijela govori više od njezinih riječi i muškarci ga jako dobro razumiju. U takvoj prilici ona koristi svaku priliku, da ga kao slučajno dotakne, ako se posveti nekom drugom u društvu, traži ga očima, ako krene prema njemu njihat će zavodnički bokovima i nesvjesna da to čini. Kako prepoznati ženu koja te želi, ponekada samo trepće na sve njegove izjave, grize usne dok razmišlja da li mu dati kompliment zbog nečega ili ga nastaviti pozorno slušati i samo se smiješiti. Kada se takva privlačnost između dvoje ljudi pojavi, erotičnost je u zraku, skoro opipljiva.

Kako prepoznati ženu koja te želi, miris ženu odaje

Kemija seksualno željne i uzbuđene žene izdajničkim mirisom znoja i cijelog njezinog tijela odaje njezino uzbuđenje, a to muškarce napaljuje odmah. Zato tvrdnje da muškarci mogu bukvalno nanjušiti seksualno uzbuđenu ženu itekako imaju temelja i znanstveno ih je moguće istražiti. Kako prepoznati ženu koja te želi, postoji čak i film “Miris žene” u kojem glavni protagonist, umirovljeni slijepi pukovnik američke vojske (Al Pacino), po mirisima žena koje prolaze oko njega opisuje te žene svom mladom štićeniku koji ga vozi i prati. Kako prepoznati ženu koja te želi, čak ni mirisi parfema koje su žene u filmu nosile, nisu prikrivale onaj osnovni miris, miris žene. Znanstveni test koji je vođen na slijepo se sastojao od grupe muškaraca koji su redom mirisali ženski znoj i morali navesti koji uzorci znoja su pripadali seksualno uzbuđenim ženama. Ispalo je da su muškarci nepogrešivo reagirali na znoj seksualno uzbuđenih žena, automatskim uzbuđenjem i erekcijom, što je eksplicitno potvrdilo da muškarci mogu namirisati koja žena ih seksualno želi.

Kako prepoznati ženu koja te želi, ostali tjelesni signali

Ako se stalno susrećete, bilo da radite zajedno ili se krećete u istom društvu i ona se odjedanput počne truditi da što više bude u vašoj blizini. Ako se počne svaki dan dotjerivati za vas, ako u vašoj blizini nesvjesno pone dublje disati, ako je sva smetena kada joj se obratite, ako njiđućim hodom ide prema vama, ako konačno smogne hrabrosti da sama započne bilo kakav razgovor. Kako prepoznati ženu koja te želi, ako joj se zjenice rašire čim vas ugleda, ako počne nesvjesno popravljati odjeću na sebi kada joj se približite, ako provjerava šminku i frizuru dok joj prilazite, sve su to znakovi da vas želi, da vam se želi svidjeti i da bi htjela da i vi nju želite. Kako prepoznati ženu koja te želi, gledajte i nemojte da vam promakne njezino zavodljivo poigravanje kosom, ako vas u svakoj prilici kao slučajno dotakne, to je jasnije od bilo koje ljubavne izjave.

Tagovi: