Kako privući novac

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 18.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako privući novac

Kako privući novac, moć misli

Nedostatak novaca je nešto što smo svi iskusili u životu. Na kraju mjeseca kada podmirimo sve financijske stvari poput plaćanja računa, kupnje hrane, često nam ostane jedva dovoljno da zguramo do sljedećeg mjeseca, i to postane problem jer baš tada nešto što vam se svidi je recimo na akciji. Naravno, postoje razni načini kako doći do novaca kada ih nemate, kupnja na rate, krediti, pozajmice, sve su to neka privremena rješenja, no da li zaista želite još troškova na troškove koje već imate? Naravno da ne. Znate kako se kaže, da sve dolazi iz glave, moć misli, misli i tako će biti, no da je to istina ne bi li onda svi nekako bili sretni i zadovoljniji nego što jesmo? Kako privući novac je nešto što se svima nama ponekad vrti po glavi, nekima više a nekima manje, no istina je da ima nekih savjeta. Savjeti, a i stara narodna vjerovanja. Kako privući novac, možete probati na nekim od navedenih načina, tko zna, možda pomogne.

Novac možete privući na razne načine no da bi stvorili novac potrebno ga je najčešće posjedovati. Opcije kao credit24.bg, brzi krediti i razne online pozajmice mogu biti odskočna daska u stvaranju novca.

Kako privući novac, pet slavnih koraka

Kako privući novac nije nikakav trik, kao što smo naveli znate kako se kaže sve je u glavi, ono što si možemo zamisliti i vizualizirati možemo i ostvariti. Prvi korak je da pokažete zahvalnost novcu koji uđe u vaš život, budite svjesni da imate više nego mnogi, neki bi dali sve da imaju to što vi imate. Zahvalnost na tome što imate dovodi vas do pozitivnijeg razmišljanja, a svi dobro znamo da kada razmišljamo pozitivno da se i pozitivne stvari događaju. Sljedeći put kada primite plaću, ili neku isplatu uzmite si samo trenutak da se zahvalite nekoj višoj sili što ste na neki način već blagoslovljeni za razliku od nekog drugog. Drugi korak će vas možda nasmijati, ali ponašajte se kao da ste bogati, tu ne mislimo da odete u prvi shopping centar i kupite sve što želite.

Riječ je o vašoj snazi uma, vizualizirajte si i ponašajte se da imate ono što želite, jer sigurno ste si nekad razmišljali kako bi bilo biti bogat. Naučite cijeniti novac ovdje, možete si priuštiti nešto malo skuplje što ste željeli, ali bez pretjerivanja, nakon što napravite uzmite si opet trenutak da se zahvalite nekoj višoj sili što vam je omogućila ovaj trenutak. Treći korak je zapravo banalan, ako pronađete novac ili novčić pokupite ga, razmislite si na koje sve načine bogatstvo teče prema vama. Naravno, 10 lipa nije bogatstvo, ali se može protumačiti kao znak, zapitajte se zašto ste baš vi našli naveden novac.

Samim vašim trudom što ste se sagnuli i pokupili ga dajete si do znanja da ste spremni i otvoreni za ulazak novaca u vaš život i da vas nije strah raditi. Imajte otvorenu podsvijest da ste spremni prihvatiti novac iz bilo kojeg izvora, samim time si gradite samopouzdanje da npr. Na poslu možda pristupite šefu i kažete da želite povišicu. Mali znakovi mogu vas dovesti do velikih otvorenih vrata mogućnosti. Kako privući novac? Još imamo dva koraka. Sljedeći se da budete otvoreni za prilike koje nude dobivanje novaca, ako ste ikada gledali kakve intervjue s milijunašima onda ste sigurno zapamtili kako su rekli da mogućnosti su svugdje ako ste otvoreni da ih vidite. Primjerice, sigurno se sjećate kada ste recimo odbili jedan posao radi drugog, a onda ste shvatili da bi vam karijera bila bolja i novac veći da ste ga prihvatili. Ovdje se radi o odlukama. Nove prilike se uvijek otvaraju, i dobro je riskirati i ne biti konstantno u komforu, u komforu nema mjesta za rast. I naposljetku, radite ono što je dobro za vas, učinite nešto zbog čega se vi osjećate dobro. Kada se osjećate dobro, vaša energija je na većoj razini, a tako privlačite željene stvari, moć misli.

Kako privući novac, prema narodnim vjerovanjima

Moramo priznat, svi smo pomalo praznovjerni, tako da ne iznenađuje činjenica da postoje i načini kako privući novac upravo prema narodnim vjerovanjima. Znate ono kada vas zasvrbi lijevi dlan pa vam prođe kroz glavu „dobiti ću novac“ jer u većini slučajeva se novac prima lijevim, a daje desnim dlanom? Nemojte se počešati rukom, koristite drveni predmet kako bi vam to donijelo sreću i novac.

Ako dobijete plaću, isplatu na prvi datum u mjesecu za vrijeme punog mjeseca to je znak da ste pravi sretnici, ako možda ne dobivate novac ovako onda za vrijeme punog mjeseca možete zamišljati kako želite veći pritok novaca i vjerovanja kažu da će to riješiti odgovor na pitanje kako privući novac. Još jedno narodno vjerovanje kaže da se ne treba živcirati ako prolijete kavu, to je znak da vas očekuje novčani dobitak. Prema Feng Shuiju ako imate doma kasicu punu kovanica stavite ju u kuhinju, dok ruska praznovjerja kažu da je dobro novac rasporediti po kući/stanu i tako privući veliku svotu novaca. Nikako nemojte imati crni novčanik, vjerovanja kažu da crvena privlači novac i bogatstvo a neutralizira negativnost. U što god se odlučili vjerovati, bitno je da vjerujete i na taj način ćete postići pozitivu koja je bitna za ulazak novaca u vaš život.
Tagovi:

Kako doći do brzog zajma bez odlaska u banku?

Kako doći do brzog zajma bez odlaska u banku?

U današnjem digitalnom dobu, sve više ljudi traži načine kako dobiti financijsku pomoć bez potrebe za posjetom bankama. Jedan od najpopularnijih i najpraktičnijih načina je korištenje online platformi