Kako promijeniti ime na facebooku

Kako promijeniti ime na facebooku

Kako promijeniti ime na facebooku uz pomoć iPhone-a

Posjedujete iPhone i želite promijeniti svoje ime na facebooku? Pitate se kako promijeniti ime na facebooku uz pomoć iPhone-a? Pročitajte ovaj tekst i saznajte sve o tome. Bitno je znati da možete promijeniti ime na facebooku uz pomoć iPhone-a.

Prvo što trebate je otvoriti facebook aplikaciju na svom iPhone-u. Na zaslonu koji prikazuje novosti, kliknite na Više opcija. To je ikona sa tri horizontalne linije smještena u donjem desnom kutu ekrana. Zatim kliknite na Postavke i unutar njih odaberite Korisničke postavke. Unutar njih kliknite na General. Sljedeće kliknite na Ime. Unutar ove opcije se nalazi vaše trenutno ime. Trebalo bi se automatski promijeniti kada spremite postavke nakon što uradite sve korake koji su potrebni za promjenu imena na facebooku.

Kod promjene imena postoje tri rubrike koje treba ispuniti za promjenu imena. To su ime, prezime i srednje ime. Napišite u navedene rubrike kako se želite zvati na facebooku i odaberite format u kojem će se to ime prikazivati na facebooku. Kako bi se završio postupak promjene imena, potrebno je potvrditi svoju lozinku i spremiti sve promjene. Nakon što pročitate ovaj tekst znati ćete kako promijeniti ime na facebooku uz pomoć iPhone-a.

Kako promijeniti ime na facebooku da bude samo ime, a ne i prezime

Pitate se kako imati samo ime, a ne i prezime na svom facebook računu? Ako je vaš odgovor da, onda ste na pravom mjestu. Ovaj tekst će vam reći sve o tome kako promijeniti ime na facebooku da bude samo ime, a ne i prezime. Prvo što trebate je ukucati u Internet tražilicu facebook.

Ulogirajte se na facebooku svojim korisničkim imenom i lozinkom. Kliknite na Postavke i Privatnost koji se nalaze na dnu ekrana. Otiđite do Jezik opcije i tamo ćete naići na više opcija. Nadalje kliknite na Prikaži Facebook u ovom jeziku i onda odaberite jezik Tamil. Zatim opet kliknite na Postavke i Privatnost te odaberite General opciju. Tamo odaberite opciju Ime i promijenite ga kako želite. Uklonite prezime.

Kako bi se napravljene promjene spremile i kako bi se vaše ime promijenilo, potrebno je potvrditi svoju lozinku. I to je to, uspješno ste promijenili svoje ime na facebooku. Pročitajte ovaj tekst i znati ćete kako promijeniti ime na facebooku da bude samo ime, a ne i prezime.

Kako promijeniti ime na facebooku za posao

Ako znate da vaše ime posla na facebooku ne reflektira vašu kompaniju, brand ili druge digitalne marketinške poruke, onda sigurno želite promijeniti ime posla na facebooku. Pročitajte ovaj tekst i saznajte sve o tome kako promijeniti ime na facebooku za posao. Prvo se ulogirajte na facebook svojim facebook računom i nakon toga pronađite ikonu, malu plavu strijelu u gornjem desnom kutu vašeg ekrana.

Klikom na nju ponuditi će vam se više opcija i vi odaberite „manage pages“. Pronađite svoju stranicu posla i kliknite na nju. Kliknite zatim na „edit page info“ i unutar ponuđenih opcija kliknite na „See all information“. Kliknite „Edit“ koji se nalazi odmah pokraj imena vašeg posla. Unesite novo ime i kliknite „Continue“.

Provjerite svoju promjenu i kliknite „Request Change“. Pričekajte zatim potvrdu od Facebook-a za vašu promjenu i kada se to dogodi promijeniti će se ime vašeg posla na facebooku. Ukoliko imate još nepoznanica o tome kako promijeniti ime na facebooku za posao, obratite se facebook djelatnicima i oni će vam reći sve o tom postupku, što vas zanima.

Tagovi:

Da li je vpn siguran

Da li je vpn siguran

VPN (Virtual Private Network) je tehnologija koja omogućuje sigurnu i privatnu vezu između uređaja i interneta. Kada koristite VPN, vaša internet veza se šifrira i preusmjerava preko VPN poslužitelja,

Kako odabrati agenciju za digitalni marketing

Kako odabrati agenciju za digitalni marketing

Vi imate viziju o svom poslovanju, proizvodima i uslugama koje želite plasirati, ali vaš brend je digitalno slabo vidljiv i ne dopire do ciljane publike. Ma kako kreativni i poduzetni bili, ne

Kako izmjeriti ROI društvenih medija

Kako izmjeriti ROI društvenih medija

ROI ili Return of Investment se može opisati kao standardna terminologija koja se koristi u ekonomiji. Riječ je o načinu preko kojeg investitor mjeri vraćenu investiciju. ROI je kao online alat postao