Kako spasiti vezu od prekida

Kako spasiti vezu od prekida

Kako spasiti vezu od prekida, detektirajte glavni problem

Međusobno okrivljavanje vodi samo u dublje sukobe i ne rješava problem. Ako vam je veza na rubu, ne rješavajte sve problem odjedanpu, detektirajte glavni problem, uzrok koji je uvijek okidač za lančanu reakciju. Kako spasiti vezu od prekida, ako je problem novac, odredite zajednički fond za zajedničke troškove, ostatak ostaje u malim osobnim “fondovima” koe trošite kako želite. Ako je problem komunikacija, uvedite pravilo da ne upadate jedno drugom u riječ, naučite čuti jedno drugo. Kako spasiti vezu od prekida, ako je problem u seksu, to ne znači da se ne volite, možda se samo trebate uskladiti i uvažiti to da ponekada jedno od vas dvoje nije raspoloženo. Ako se svađate zbog obitelji ili prijatelja, nemojte, jer ni jedno ni drugo niste odgovorni za postupke vaših obitelji ili prijatelja. Nikako ne možete spasiti vezu od prekida, ako sumnjate u vjernost i jedno u drugo, pod hitno počnite raditi na međusobnom povjerenju, jer ljubomora i posesibnost ćine vezu toksičnom i neodrživom.

Kako spasiti vezu od prekida, budite jedno drugome najvažniji na svijetu

Ako se volite, ako ste jedno drugom najvažnije osobe na svijetu, ako slušate i čujete jedno drugo, drugi, obitelj, prijatelji, kolege, mogu biti prisutni u vašem životu, a da ne naškode vašoj vezi. Kako spasiti vezu od prekida, tako da najvažnije bude što kažete jedno drugom, a ne što su rekli prijatelji ili članovi obitelji. Možete i smijete imati svako svoje prijatelje, a možete imati i zajedničke prijatelje, sve je stvar vašeg međusobnog dogovora i tolerancije. Kako spasiti vezu od prekida, ako se posvađate svaki put kada zajedno posjećujete svoje obitelji, posjećujte svatko svoju obitelj, nema ništa loše ni u takvom dogovoru. Niste srasli kao prst i nokat, ne morate svuda ići zajedno. Sačuvajte malu dozu privatnosti, svatko za sebe, to je zdravo za vezu. Nemojte se “utopiti” u vašem partnerskom odnosu, nemojte se identificirati sa ulogom koju igrate, sačuvajte svatko svoj glas, sačuvajte pravo da se ne morate nužno oko svega slagati.

Kako spasiti vezu od prekida, ljekovito razdvajanje na neko vrijeme

Ako je vaša veza završila u “slijepoj ulici”, razdvajanje na neko vrijeme može djelovati otrežnjavajuće i iscjeljujuće. Razdvajanje na mjesec, dva, tri ili duže ima svoja pravila, a to znači; nema telefona, poruka, mailova, uhođenja, morate jedno drugome dati prostora i zraka. Morate svatko za sebe preispitati svako ZA i svako PROTIV nastavljanja vaše veze. Kako spasiti vezu od prekida, u praksi se događalo da su neki parovi tako bili razdvojeni i tri, četiri godine, a onda opet završili zajedno, zreliji i spremniji za pravo zajedništvo. Oni parovi koji ovakva razdvajanja ne odrade čisti, stalno se zivkaju, pišu poruke, uvjeravaju sebe da su prijatelji, umore se od te jalove trke i na kraju izgube jedno drugo zauvijek. Kako spasiti vezu od prekida, Ta lažna prijateljstva nakon razdvajanja su odraz nediscipline, nedosljednosti i očajničke nade da će sve opet biti po starom, samo ako ostanete na bilo koji način prisutni jedno drugom u životu i zato se veza ne spasi.

Tagovi: