Kako upoznati bogatog dečka

Kako upoznati bogatog dečka

Kako upoznati bogatog dečka i kako ga razumjeti

Kako upoznati bogatog dečka? Bogati općenito koncentrirani su na obalama. Kalifornija, Florida i sjeveroistok posebno su popularna mjesta. Bogati, samački muškarci malo su raštrkaniji, a ima i nekoliko iznenađenja. Naučite što žele od žene i kako upoznati bogatog dečka. Očigledno nisu svi muškarci isti, ali postoje neke općenitosti. Gravitiraju prema fit, privlačnim ženama koje su dobro odjevene. Oni imaju tendenciju osjećati pravo (opet postoji ta riječ) da “naoružaju slatkišima” ili ženu koja može planirati društvene rasporede, igrati se domaćice i slično. Ipak, kad se anketira, otprilike 90% muškaraca koji postižu velike uspjehe i smatraju se uspješnima ili vrlo uspješnima žele ženu s mozgom koja je također uspješna. Neki kažu da je zapravo došlo do značajnog pomaka prema mozgu zbog ljepote.

Istraživanja pokazuju da, kada muškarci zauzimaju veći društveni položaj od žena, skloni su izabrati mlade i lijepe žene za partnere. Kad su jednakiji u društvenom položaju, inteligencija, ljubaznost i dobar smisao za humor uspinju se na vrh.

Bilo kako bilo, neki također mogu vidjeti kopača zlata milju daleko, neki kažu; nije im u prirodi biti lakovjerni. Da jest, mnogi ne bi bili tamo gdje jesu u životu. Osim toga, prema jednoj studiji, 75% bogatih muškaraca također češće imaju spolne odnose i imaju više seksualnih partnera od muškaraca s manje novca.

Kako upoznati bogatog dečka prilagodbom svog života

Približite se mjestu gdje žive. Iako si možda ne možete priuštiti najekskluzivnija naselja ili zgrade, možete pronaći nešto što nije jako daleko od mjesta gdje se nalazi pravi novac. Približite se što možete bliže da biste ostvarili kako upoznati bogatog dečka. Ili se zadovoljite cipelom u kutiji, točno u sredini. Pritom ćete obavljati poslove, šetati psa, trčati, piti kavu itd. U istim područjima. Time upijate kulturu i upoznajete ljude.

To pruža mogućnosti da postanete opušteniji među bogatima i da vas primijete bez dodatnih (dodatnih) troškova.

Ako si ne možete priuštiti preseljenje, jednostavno počnite kupovati namirnice u luksuznim četvrtima. Odvezite se automobilom do vrhunskog parka na jutarnji trčanje i tako dalje. Pogledajte dio. Ako želite biti bogati, morate [izgledati] bogati. Ako ne pogledate i odglumite ulogu, vjerojatno nećete zaključiti posao. Želite da vaš izgled bude seksi, ali ne toliko da pređe granicu i izgleda ljigavo. Seksi, ali sofisticiran način je na koji trebate uložiti u samo nekoliko klasičnih komada koji se mogu nositi s raznim drugim stvarima. Potražite ih u konsignacijskim trgovinama i na internetu na web stranicama poput eBaya. Također uložite u 1-2, rabljene i svestrane dizajnerske torbice.

Važni su i dodaci poput nakita, no oni se lakše lažiraju. Na primjer, biseri su klasični i ne moraju biti pravi, a par kubnih cirkonij naušnica i odgovarajuća ogrlica nikada neće izaći iz mode i neće koštati cijelo bogatstvo.

Upoznajte se s odjevnim pravilima bilo kojeg događaja kojem prisustvujete i pobrinite se da ga se pridržavate. Ako niste sigurni, uvijek je najbolje biti malo previše odjeven nego nedovoljno odjeven.

Izbjegavajte pretjerano tamnjenje, previše šminke i bojanje kose na način koji izgleda neprirodno jer to općenito nije elegantan izgled niti način kako upoznati bogatog dečka.

Kako upoznati bogatog dečka na njegovom terenu

Radite u odgovarajućim industrijama ili zanimanjima. S obzirom na to da rade 60 do 80 sati tjedno, jedan način da ih upoznate je da radite s njima, u njihovoj blizini ili za njih. Ako imate diplomu M. B. A, utoliko bolje jer će vas to kvalificirati za poslove u mnogim industrijama u kojima rade. Alternativno, razmislite o područjima u kojima troše svoj novac, poput prodaje umjetnina; starine; luksuzni automobili, avioni, kuće i jahte.

Također razmislite o područjima kao što su dizajn interijera, osobni trening, arhitektura, njegovanje, poslovi u dobrotvornim organizacijama, te u seoskim klubovima i tako dalje koja će vas izložiti velikom broju bogatih muškaraca.

Klonite se poslova, u kojima ćete nositi uniformu jer može stvoriti psihološku barijeru između vas i bogataša koje želite upoznati.

Prisustvujte dobrotvornim događajima kao način kako upoznati bogatog dečka. Dobrotvorne lopte, tihe aukcije, golf turniri, polo utakmice i sve što uključuje kulturnu ili medicinsku ustanovu izvrsna su mjesta za upoznavanje bogatih ljudi, možete pokušati i sa stranicom sugar daddy. Često manje poznati uzrok, donatori su bogatiji, a prljavi bogataši često se ponose podržavanjem dobrotvornih organizacija za koje je rijetko tko čuo. Budući da često morate biti pozvani na ove događaje ili zato što karte mogu koštati više od tisuću dolara, način na koji možete ući je volontiranje, osobito u prikupljanju sredstava.

To vam omogućuje kratak pogled na popis gostiju, pozivnicu i priliku za upoznavanje ljudi i uz to način kako upoznati bogatog dečka.

Da biste saznali o tim događajima, potražite dobrotvorne organizacije na mreži u svom gradu ili u gradovima u blizini.

Tagovi: