Kako zaraditi 100 kn dnevno

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 25.09.2023 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako zaraditi 15 EUR dnevno

Kako zaraditi 15 EUR dnevno kripto valutama i drugim vrijednosnicama

Kako zaraditi 15 EUR dnevno na tržištu kriptovalutama? Uključite se u trgovanje kriptovalutama, uložite nešto novaca. Trebate samo pronaći platformu gdje se trguje kriptovalutama, registrirati se. Ispuniti formular za registraciju sa svojim osobnim podacima kako biste legalno mogli trgovati kriptovalutama.

Proučite metode trgovanja koje su vam ponuđene na platformi, te možete stvoriti i vlastitu strategiju koju ćete koristiti prilikom kupnje i prodaje kriptovaluta. Svakako s obzirom da se radi o vrlo fluktuirajućem tržištu budite spremni i na gubitak u nekim danima, no nemojte odustajati.

Osim kriptovalutama možete se priključiti platformama koje se bave trgovanjem drugih vrsta vrijednosnica poput dionica ili investicijskog zlata, fondova i slično. Kako zaraditi 15 EUR dnevno možete izračunati kolika vam je prosječna zarada i gubitak na tjednoj bazi te ćete ocijeniti da li vam se isplati baviti se ovakvim oblikom zarađivanja i da li uopće vaša prosječna zarada ostvaruje 15 EUR dnevno zaradu ili imate više gubitka nego što zarađujete.

Kako zaraditi 15 EUR dnevno ispunjavanjem online anketa

Kako zaraditi 15 EUR dnevno možete i ispunjavanjem anketa na platformama online koje se bave anketama. Vrlo jednostavno je registrirati se na takvim platformama svojim osobnim podacima koji su sigurni i zaštićeni. Stručno se ovakav posao naziva market-agent.

Od organizatora ćete dobivati ankete koje ćete ispunjavati i završene slati organizatoru. Za svaku ispunjenu anketu prikupit ćete određene bodove ali i biti plaćeni za ispunjavanje ankete. Uvjet koji organizator postavlja je da imate više od 14 godina starosti. Bodovi koje ostvarite ispunjavanjem anketa se mogu zamijeniti za vaučere koji se mogu unovčiti.

Poziv za sudjelovanje u anketi ćete dobiti na svoju mail adresu koju ste naveli prilikom registracije, a na vama je da sami odlučite da li ćete u nekoj anketi sudjelovati ili ne. Ovo je jedan od načina kako zaraditi 15 EUR dnevno jer teoretski svaki dan možete dobiti i nekoliko pozivnica za ispunjavanje anketa. Da biste se uključili u ovaj posao nije vam potreban početni kapital niti su vam potrebni brzi zajmovi kojima biste osigurali početni kapital kao kod drugih djelatnosti.

Kako zaraditi 15 EUR dnevno drugim online uslugama

Postoje drugi brojni načini kako zaraditi 15 EUR dnevno pružajući online usluge, ali i usluge uživo. Naravno da je praktičnije u današnje doba da svoje usluge pružate online nego da imate troškove prijevoza kako biste nekome pružali svoju uslugu. Ovisno o vrsti usluge koju želite pružati istražite mogućnosti pružanja svoje usluge online.

Pridružite online platformama koje okupljaju osobe poput vas koji pružaju svoje usluge. Ne morate se bojati konkurencije jer ako je vaša usluga kvalitetna i nije skupa vrlo brzo ćete privući klijente koji će biti zainteresirani upravo vama platiti za tu uslugu. Možete se baviti na primjer prijevodima, instrukcijama, web dizajnom te brojnim drugim vještinama ovisno sa kojim vještinama raspolažete.

Također se možete baviti i fotografijom na način da objavljujete i prodajete svoje fotografije jer one imaju svoju autorsku vrijednost kao svako drugo umjetničko djelo. Kako zaraditi 15 EUR dnevno može biti jednostavno i uz pomoć vlastitog bloga na kojem ćete imati svoje sljedbenike ili video kanala uz pretplatu. Na vama je da odaberete način zarade.

Tagovi:

7 savjeta za uštedu novca

7 savjeta za uštedu novca

Novac nam je svima potreban u životu, a realnost je takva da većina ljudi u našoj zemlji konstantno ima problema s manjkom financijskih sredstava. Ovo je posebice postao problem u posljednjih n