Kako zavesti muškarca

Kako zavesti muškarca

Kako zavesti muškarca i kako privući njegovu pažnju?

Umjetnost zavođenja, lijepa igra u kojoj svaka žena može pokazati ono što zna. Davno iza nas su dani kada se smatralo da je muškarac taj koji mora napraviti prvi korak, danas su žene te koje preuzimaju inicijativu. Zavođenje je svakako umjetnost, ono poboljšava našu energiju i testira naše granice. Žena će zavođenjem jačati svoju seksualnu energiju, a pritom će se osjećati uzbuđeno i željno zabave. Kako izgleda to umijeće zavođenja, kako zavesti muškarca i privući njegovu pažnju? Krenite od sebe, svog izgleda.

Jedan zavodnički pogled ili osmijeh mogu biti dovoljni za privlačenje pažnje, no to nije sve. Ako krećete u proces osvajanja muškarca, tada iza tog pogleda i osmjeha mora stajati samopouzdanje. Muškarci vole žene koje znaju što žele, ali ne vole žene koje su previše orijentirane same na sebe. Kao zavodnica, vi ste ta koja baca mamac, vi ste ta koja stvara pravila igre. Da li jednostavno zavođenje uvijek prolazi? Da. Lako je odgovoriti na pitanje kako zavesti muškarca, dovoljno je da samo iskažete svoju zainteresiranost, ostalo će već sjesti na svoje.

Jednostavni trikovi za kako zavesti muškarca?

Muškarci su više vizualni tipovi, što znači da primarno vide izgled. Kada upoznaju ženu, muškarci stvaraju sveukupnu sliku – spajaju izgled sa stavom i tako primjećuju određene karakteristike koje im se svide. Kako zavesti muškarca? Krenite od “lova” na njegov pogled. Svakih nekoliko sekundi ga pogledajte dok vam se pogledi ne susretnu. Kada se pogledi konačno spoje, uputite blago sramežljiv osmjeh. Sljedeći korak može biti mahanje u njegovom smjeru i poziv da vam se pridruži, ili će možda sam doći. Sada kada ste konačno skupa, vaše ponašanje treba biti zabavno ali i opušteno. Nemojte zaboraviti, vi ste glavni.

Pokažite interes za njega, postavljajte blaga pitanja, nadovežite se na neku priču ili anegdotu. Muškarci mogu veoma dobro prepoznati flert, što znači da će vam uzvratiti istom mjerom. Da li se već ljestvica može podići na prvom susretu? Naravno! Kako zavesti muškarca može uključiti i kakav nevin dodir na ruku ili nogu. Prilikom zavođenja morate imati na umu da su muškarci uvelike poput žena. Vole se osjećati poželjno, vole malene znakove pažnje. Kada muškarac osjeti navedeno, vaš plan zavođenja bi mogao itekako dobro završiti!

Kako zavesti muškarca i kako ga zadržati?

Zavođenje se često veže za avanture koje su prolazne. Ako već dugo odmjeravate određenog muškarca i ako vidite s njim nešto više, onda to zavođenje ne mora stati samo na jednoj noći. Kako zavesti muškarca i kako ga zadržati? Sada kada znate odgovor na pitanje kako zavesti muškarca, postavlja se pitanje kako ga zadržati? Jednostavnim znacima kojima pokazujete svoju pažnju prema njemu. Naglašavajte koliko ste ga željeli, kako ga je lijepo moći poljubit i osjetiti, kako se sigurno osjećate pored njega.

Muškarci se vole osjećati potrebnima, vole znati da izazivaju određeni osjećaj u vama. Ako se vaš odnos razvije u nešto više, tada morate imati na umu da ovdje osvajanje ne smije stati. Veza mnogima znači neka sigurnost, u prijevodu, mnogi se prestanu truditi i odnos krenu shvaćati zdravo za gotovo. Zavođenje nikada ne smije prestati, ono je dokaz kako vam je stalo! Neovisno o razlogu vašeg zavođenja, morate imati na pameti da morate prezentirati ono najbolje od sebe. Samouvjerenost, šarmantnost, nasmiješenost – koraci k garantiranom zavođenju!

Tagovi: