Kako znati da je žena spavala sa drugim

Kako znati da je žena spavala sa drugim

Kako znati da je žena spavala sa drugim, najedanput se promijenila

Ljubavne nevjere donose puno emotivne boli prevarenoj strani i ostavljaju vrlo duboke i vrlo traumatične emotivne ožiljke, pa se oba spola jako trude pronaći i prepoznati znakove ljubavne nevjere. Kako znati da je žena spavala sa drugim, postoje izdajnički znakovi koji nepogrešivo pokazuju da vas vaša voljena vara, samo ih trebate znati uočiti, prepoznati i pratiti. Ako se vaša voljena najedanput promijenila, raspoložena, je, pjevuši bez razloga i povoda, izgleda naspavano i fit, postaje vam privlačnija, više ništa ne prigovara, izgleda sretnije i zadovoljnije, dotjeruje se, zgodnija je, ne gnjavi vas, manje je zahtjevna, dakle, najedanput se radikalno promijenila, sigurno vas vara. Kako znati da je žena spavala sa drugim, ako više ne telefonira pred vama, ako je promijenila društvo, frizuru, stalno kupuje novu odjeću, rjeđe želi voditi ljubav s vama, više ne pokazuje nikakvu nježnost prema vama, stalno kasni doma u povratku sposla, ako je nešto pitate postaje svadljiva i plačljiva.

Kako znati da je žena spavala sa drugim, fizički znakovi

Mnogi fizički znakovi mogu ukazivati na to da vas žena vara. Dok razgovarate više vas ne gleda oči, osobe koje trepću, skreću pogled, kriju oči i slično ili lažu, ili se boje da će biti raskrinkane. Na javnim mjestima se stalno igra svojom kosom jer i nesvjesno želi biti zavodljiva drugim muškarcima iako ste vi pored nje. Kako znati da je žena spavala sa drugim, ako je stalno žedna, a nema dijabetes i vaši seksualni odnosi su prorijeđeni, sigurno se žestoko i strastveno seksa s nekim drugim, a pojačani i učestali orgazmi isušuju sluznicu i njezino tijelo vapi za tekućinom ili bar kiselom hranom koja isto pomaže jer potiče rad žlijezda slinovnica i ublažava osjećaj suhoće. Kupila je novo seksi rublje, a nikada ga nije obukla za vas. Kako znati da je žena spavala sa drugim, oči joj se neobično sjaje kad je uhvatite nespremnu, stalno je sanjarski zamišljena, zacrveni se i zbuni pred vašim direktnim pitanjima.

Kako znati da je žena spavala sa drugim, može li se ljubavna prevara namirisati

Znanost je otkrila da muškarci mogu bukvalno nanjušiti seksualno uzbuđenu ženu i ako vaša žena dolazi iz zagrljaja drugog muškarca, taj miris seksualnosti se još može osjetiti na njoj. Kako znati da je žena spavala sa drugim, poznato je da ako se muškarac nađe pored posve nepoznate seksualno uzbuđene žene može dobiti spontanu erekciju, a za sve su krivi feromoni zbog njezine uzbuđenosti, zbog kojih je i namirisao to uzbuđenje koje je i njega uzbudilo. Naime, miris seksualno uzbuđene žene je privlačniji, pa ako vas žena vara, možete prevaru namirisati i iako vas prevara boli, ona vam može biti još privlačnija. Kako znati da je žena spavala sa drugim, uz sve druge pokazatelje miris vam može biti dodatna potvrda, da sve promjene koje uočavate kod svoje žene nisu bezazlene, pogotovo ako u krevetu djeluje najedanput iskusnije i sigurnije, a vi se pitate gdje je ta njezina strana do sada bila sakrivena.

Tagovi: