Koji horoskopski znakovi se slažu u ljubavi

Koji horoskopski znakovi se slažu u ljubavi

Znate li koji horoskopski znakovi se slažu u ljubavi?

Ako ste fan horoskopa i zanima vas koji se horoskopski znakovi slažu u ljubavi i kojima su planeti i zvijezde posebno naklonjene u nastavku ćemo vam dati odgovor na to pitanje. Kao što znate, određeni znakovi se bolje slažu s drugima, dok se neki horoskopski znakovi međusobno ne mogu podnijeti. Na to će značajno utjecati pitanje kojem elementu pojedini znak pripada. Tako se naravno voda i vatra ne mogu podnijeti, dok se zrak i vatra jako dobro slažu. Kada je u pitanju taj predivan osjećaj ljubavi, vrijedi znati da su lav i vaga vječito dobre kombinacije. Djevice pak svoju srodnu dušu pronalaze u bikovima, dok su rakovi i škorpioni najbolji par kada je u pitanju ljubav i seks. Iako odgovor na ovo pitanje prvenstveno polazi od elementa kojem znakovi pripadaju, za precizniji odgovor potrebno je temeljitije proučiti pojedine znakove, planete u kojima ste rođeni i druge kriterije na temelju kojih se vrši astrološka analiza.

Horoskopski znakovi i ljubav – najbolje kombinacije

Uvijek je dobro znati koji horoskopski znakovi se slažu s kojima kada je u pitanju ljubav i seks. U tome nam može pomoći i tarot čitanje, gdje tarot majstor koristi drevne tarot karte i kombinira ih sa astrologijom. Tako vam tarot čitanje može otkriti da se vodenjak najbolje slaže s ovnom. Kada se ova dva dinamična i poduzetna znaka susretnu, njihov zanos i ljubav samo raste. To je zato jer se u ključnim pitanjima u životu ova dva znaka slažu. Kada su u pitanju ribe, one se dobro slažu s bikom. Naime bik će biti taj koji je moćan i rješava sve probleme što će ribama jako odgovarati. Isto tako, oba znaka su kućni tipovi pa će im životni stil biti podudarni. Konačno, horoskopski znakovi poput blizanaca će ljubav svog života naći u ovnu, jer su oboje komunikativni i vole se zabavljati, družiti s drugim ljudima i putovati,,dok će se škorpion najbolje slagati s rakovima jer osim što se nadopunjavaju, imaju ista maštanja i želje u seksu.

Koji horoskopski znakovi će vas učiniti sretnima?

Mnoge ljude muči pronalazak ljubavi svog života. Pronalazak partnera jedna je od osnovnih potreba koja leži u svima nama. Kada se zaljubimo, osjećamo se najljepše na svijetu, te je to jedan od najmoćnijih, najljepših i najvažnijih osjećaja na svijetu. Da pronađu odgovor na pitanje kada će se zaljubiti i s kim, neki ljudi potraže pomoć u horoskopu. S tim u vezi, u nastavku ćemo navesti koji horoskopski znakovi vas mogu učiniti sretnima. To će naravno ovisiti o tome koji ste vi horoskopski znak, a za potpuno i točno tumačenje potrebno je da se obratite stručnjacima. Prikaz koji ćemo iznijeti niže je samo radi primjera. Tako su bikovi npr. znani kao razumni, snažni i pouzdani znakovi te vole tražiti iste takve osobine u partneru. Isto tako im je izražena tvrdoglavost, stoga se očekuje od njihovog partnera da budu popustljiviji horoskopski znakovi koji će tolerirati takvu narav. Upravo zato, s bikovima su najpodudarniji djevice i jarci.

Tagovi: