Koliko košta tretman povećanja usana

Koliko košta tretman povećanja usana

Što donosi tretman povećanja usana?

Povećanje usana je danas svakako jedan od najtraženijih tretmana. Razlog? Mnoge žene jednostavno žele punije usne. I dok mnoge djevojke i žene pridodaju veliku pažnju šminkanju usana kao i njihovom oblikovanju i povećanju, često zaboravljaju na onaj najvažniji dio, a to je njega usana. Većina UV zraka dolazi upravo na naše usne, posebno na donju usnu i dolazi do ubrzanog starenja. Usne s vremenom postaju suhe, naborane i lako pucaju, i sve to dovodi do ravnanja usana. Kako bi usne što dulje ostale mlade i lijepe potrebno je voditi brigu o njihovoj njezi i zaštiti.

Što donosi tretman povećanja usana? Kod samog tretmana usana mora se uzeti u obzir da li je osoba mlađa ili starija, jer sami tretman se izvodi drugačije. Nakon 40-e godine života bitno je obratiti pažnju na više stvari: kuteve usana koji se lagano spuštaju, bore oko usnica i marionetske linije. Tretman povećanja usana je jedinstven za svaku osobu. Zašto? Svaka usna je drugačija i jedinstvena, upravo zato je važno birati tretmane prema obliku lica osobe, kako bi izgled na kraju bio prirodan.

Kako izgleda tretman povećanja usana?

Kod samog tretmana se koristi dermalni filer koji je na bazi hijaluronske kiseline koja je inače sastavni građevni dio naše kože. Tretman povećanja usana se izvodi pod lokalnom anestezijom. Cilj samog tretmana je da usne izgledaju što prirodnije, ali isto tako i punije. Prije tretmana važno je navesti da li vam je bitno samo oblikovanje i povećanje usana ili oboje. Kod povećanja usana bitno je odabrati vrstu punjača koji odgovara karakteristikama usana osobe koja želi tretman. Da li tretman povećanja usana boli?

Ubrizgavanje dermalnih filera u usne boli, usne su pune živčanih završetaka i zato su veoma osjetljive a svaki ubod. Bol je kratkotrajna, kada se filer ubrizga ona se rasprši. Prije tretmana dobivate lokalnu anesteziju kako bi se područje tretmana umrtvilo i smanjila mogućnost pojave boli. Nakon toga slijedi ubrizgavanje filtera manjom iglom uz samu prirodnu liniju vaših usana. Tretman traje od 20 do 30 minuta, ovisno o tome kakav učinak želite.

Tretman povećanja usana je gotov i što sada?

Slijedi vrijeme čekanja. Nakon ubrizgavanja filera drži se led na usnama kako bi se samo oticanje i podljev smanjio. Malena bol je normalna kada anestetik popusti. U početku će vam se činiti da je filer jači nego što on zaista je, ali bitno je za znati da usne prvo oteknu i onda se vrate u svoje normalno, novo povećano stanje. Pravi rezultati tretmana će biti vidljivi nakon 7 do 10 dana kada se filer raspodijeli u usnama. Koja su realna očekivanja?

Tretman povećanja usana nakon ubrizgavanja filera može biti nezadovoljavajuć. Zašto? Mnoge žene u početku očekuju usnice kao Angelina Jolie, ali istina je da bolje u početku ubrizgati manju dozu nego veću. Prije samog tretmana morate odraditi konzultacije sa stručnjakom, koji će vam odmah objasniti koja je najbolja opcija za povećanje usana i zašto. Tretman povećanja usana se može obaviti u specijaliziranim poliklinikama, a sama cijena tretmana se ovisno o fileru i povećanju može kretati od 3 do 4 tisuće kuna.

Tagovi:

Koje su prednosti Clavosan kreme

Koje su prednosti Clavosan kreme

Clavosan krema je namijenjena liječenju mikoze, gljivičnih infekcija koje mogu biti vrlo opasne za ljudsko zdravlje jer dovode do nekroza noktiju i kože ukoliko se infekcija proširi. Clavosan je u kli

Kako masirati usne nakon hijalurona

Kako masirati usne nakon hijalurona

U današnjim vremenima kada je plastična kirurgija u velikom trendu, više nije nimalo čudno kada vidite nekoga da ide na neki manji kozmetički zahvat. Jedno od takvih stvari koja je popul

Kako skinuti donji stomak

Kako skinuti donji stomak

Jedno od najbitniji stvari u životu je naše zdravlje. Mnogi ljudi smatraju da moraju dobro izgledati, no puno je bitnije od toga da ste zdravi unutra. Ravan trbuh nije nužno znak da ste i zdrav