Kredit preko kartice

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit preko kartice

Kredit preko kartice kako do njega

Kredit preko kartice možete dobiti ako ste vlasnik neke kreditne kartice. Postoje tvrtke koje legalno posluju u Hrvatskoj i odobravaju gotovinske kredite u roku doslovce 5 minute kredite preko vaše kreditne kartice. Uobičajeno je da kredit preko kartice možete dobiti na 36 rata otplate i to beskamatno. Kod nekih kartica otplata je moguća i do 60 rata, dakle na 5 godina.

Ako ste se odlučili na dizanje kredita preko kreditne kartice iznenadit će vas koliko brza isplata novac može biti od trenutka kad podnesete zahtjev i kopiju svoje osobne iskaznice koje možete poslati i online. U roku 5 minuta novac će biti na vašem računu, to doista jest brza isplata.

Zašto dizati kredit preko kartice

Pitate se zašto dizati kredit preko kartice kad postoje i druge opcije poput brzih pozajmica. Razlog je vrlo jednostavan, novac vam treba hitno, a ovim putem je doista najbrže da možete dignuti kredit. Sve što vam treba je kreditna kartica.

Ako se obratite banci postupak će trajati i do nekoliko dana uz papirologiju poput isplatnih lista, potvrda poslodavca, naplatit će vam naknadu za obradu i odobravanje kredita te taj iznos umanjiti kod isplate kredita. Na kraju ćete još i platiti javnog bilježnika koji će ugovor ovjeriti pa ćete imati i troškova javnog bilježnika.

Ako se odlučite na kredit preko kartice toga nema, nema papirologije, nema troškova obrade kredita, nema troškova javnog bilježnika, i novac nećete čekati nekoliko dana. Postupak odobravanja ovisi samo o tome koliko iznosi vaš slobodni dio do pune visine kreditnog limita koji imate na svojoj kreditnoj kartici. Uz sve to novac može biti na vašem računu za manje od 10 minuta.

Kredit preko kartice kako se otplaćuje

Kredit preko kartice se odobrava i do 36 rata, negdje i do 60 rata te se daje potpuno beskamatno. Kako je to moguće? Jednostavno, vama će tvrtka koja vam daje i odobrava kredit preko kartice isplatiti kredit koji ćete vi otplaćivati banci preko koje imate svoju kreditnu karticu na ugovoreni broj otplatnih rata.

Nema čekanja u redu u bankama, nema papirologije, nema javnog bilježnika, nema dodatnih troškova naknada obrade kredita. Sve što trebate je poslati online zahtjev i kopiju svoje osobne iskaznice, a u zahtjevu ćete navesti svoju kreditnu karticu i željeni iznos kredita koji želite dignuti i broj rata kojima želite kredit otplaćivati.

Tvrtka koja vam isplaćuje novac je posrednik između vas i banke koja je izdala kreditnu karticu, te kredite odobrava beskamatno a vi kredit otplaćujete svojoj banci koja vam je izdala kreditnu karticu na dogovoreni broj rata. Naravno da ako dignete iznos kredita do maksimalnog iznosa kreditnog limita po kartici da karticu nećete moći koristiti za kupovinu dok ne krenete sa otplatom kredita kako bi se oslobodio dio za trošenje.

Tagovi:

Kako doći do brzog zajma bez odlaska u banku?

Kako doći do brzog zajma bez odlaska u banku?

U današnjem digitalnom dobu, sve više ljudi traži načine kako dobiti financijsku pomoć bez potrebe za posjetom bankama. Jedan od najpopularnijih i najpraktičnijih načina je korištenje online platformi