Ljubomoran je a nismo u vezi

Ljubomoran je a nismo u vezi

Ljubomoran je a nismo u vezi, signal da bi možda želio vezu

Ljubomora je negativna, toksična i vrlo komplicirana emocija koja se pojavljuje u svim međuljudskim odnosima; ljubavnim, prijateljskim, bratskosestrinskim i prisutna je među ljudima od kada je svijeta i vijeka. Ljubomora u muškoženskim odnosima uvijek u sebi ima pomiješane emocije i često je znak da mu je ipak stalo, ali iz nekog razloga se ne usudi to pokazati, pa koristi ljubomoru kao nemušti govor iz kjeg bi vi sami trebali trebali iščitati poruku i tako mu olakšati to smušeno stanje. Ljubomoran je a nismo u vezi, takvi odnosi mogu biti vrlo komplicirani i teški, a uzrok njegove nesigurnosti u vezi s vama tako jak, da se godinama vrtite u krug, a da se ne pomaknete s mrtve točke. Mnoge veze se nisu nikada dogodile zbog prijateljskih ljubomornih barijera. Ljubomoran je a nismo u vezi, ako morate dešifrirati njegove ljubomorne ispade, maknite se od njega na neko vrijeme, to je jedini način da ga pokreneta da nešto suvislo kaže.

Ljubomoran je a nismo u vezi, niste sigurni je li to ljubomora, zavist ili nešto treće

Katkada je njegova ljubomora zapravo zamaskirana njegova zavist što vi nekoga imate, a on nema nikoga, ili je to zavist prema onome tko ima vas. Ako se ruga vašem partneru, to nije ljubomora, on želi njegovu vrijednost umanjiti da sam porastao u vašim očima, što znači da želi porasti u vašim očima. Ljubomoran je a nismo u vezi, može to biti i izazov “zabranjenog voća”, zanimljivi ste mu samo kada pripadate nekome drugome. To može biti igra mužjačkog nadmetanja u kojoj vas tjera da ga uspoređujete sa svojim partnerom i da se kajete što niste izabrali njega. Ljubomoran je a nismo u vezi, podizanje cijene sebi ljubomornim ispadima i bespoštednim i ružnim kritikama vašeg partnera, nije znak ljubavi, prije će biti znak njegove inferiornnosti koja ga sprječava da se bori za vas na pravi način. Tuđa sreća često izaziva zavist kod ljudi koji nisu spremni na obvezivanje i pravu bliskost. Ne trebate takvog prijatelja.

Ljubomoran je a nismo u vezi, otvoreno mu recite da ništa ne razumijete

Ljubomoran prijatelj pokušava spriječiti vašu sreću, pokušavajući vam otežati život ljubomorom bez argumenata. Polaže pravo na ljubomoru, ali ništa ne nudi zauzvrat. Otvoreno mu recite da ništa ne razumijete i zatražite da objasni svoje suludo ponašanje. Ljubomoran je a nismo u vezi, izvucite ga iz njegove ljušture samodopadnosti i pitajte ga kojim pravom je ljubomoran. Ljubomoran može biti samo dok mu to dopuštate jer vam to možda pomalo imponira, zabranite mu takve ispade, inzistirajte da se izjasni i ako sve to ne donese rezultat, raskinite to prijateljstvo. Možda ustanovite da psihički baš i nije stabilan i da bi mu koristio psihološki razgovor sa stručnjakom. Ljubomoran je a nismo u vezi, okanite se sažaljenja nad njim, osjetit će to i kasnije će se osjećati još jadnije i zamrzit će vas zbog toga. Ne dopustite da se to pretvori u patologiju i nepotrebno vam iskomplicira život. Ljubomora bez pokrića i povoda nije ljubav.

Tagovi: