Od koga posuditi novac

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 18.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Od koga posuditi novac

Od koga posuditi novac, neugodno pitanje

Da, dogodilo se svakome od nas, slavno pitanje od koga posuditi novac i kako opće nekome postaviti to pitanje radi faktora neugodnosti a novac nam je potreban. Bilo da se radi o posudbi radi bitnih stvari poput plaćanja režija, ili radi toga što je nešto što želimo sada dostupno a mi si to ne možemo priuštiti. Kako složiti neku priču i od koga posuditi novac? Traženje novaca, popularno zvano pozajmica je svakako teška stvar za napraviti. Postoji realan strah od odbijanja, realan strah od protupitanja da zašto ne štedite ili zašto nemate fond za crne dane? Svjesni ste da je nekim ljudima teško ponekad objasniti da vremena danas nisu kao nekad i da je teško živjeti normalno i imati sa strane nešto ekstra novaca kad zatreba, na kraju krajeva da je to tako lagano mnogi od nas ne bi bili u kreditima ili otplaćivali neke stvari na rate. Nažalost današnja vremena su teža nego prijašnja.

Od koga posuditi novac, bližnji

Naravno, prve osobe koje vam padnu na pamet kada se zapitate od koga posuditi novac su upravo vaši bližnji. Prvi na popisu su sigurno roditelji ili braća ili sestre. Obitelj je uvijek tu da se na nju možemo osloniti, i iako ne bi smio i trebao postajati sram od pitanja o posudbi novaca kod najbližih upravo je ovdje to pitanje najneugodnije. Postoji strah od pametovanja, strah od kako smo naveli protupitanja i na kraju strah od ne razumijevanja s njihove strane. Od koga posuditi novac nikad nije lako pitanje, jer vaš odnos s tom osobom upravo ovisi o tome. Ako vam je zaista možda neugodno pitati obitelj, ili ako si niste u dobrim odnosima onda vam je svakako druga opcija pitati najbliže prijatelje. Prijatelji su uvijek tu kada ih trebamo i sigurno je bilo situacija gdje ste si međusobno pomagali, i prijatelji većinom znaju kako živite i bolje nego vlastiti roditelji. Bilo kod upita o novcima kod roditelja, brata, sestre ili prijatelja, budite iskreni. Recite za što vam novac treba i budite iskreni u tome koliko možete mjesečno vračati dok ne vratite cijeli iznos. Iskrenost je najbitniji faktor u posuđivanju novaca od najbližih.

Od koga posuditi novac, online pozajmice i banke

Ako ipak ne želite ulaziti u razna objašnjenja i davati odgovore koji vam nisu po volji, za pitanje od koga posuditi novac uvijek se možete okrenuti prema odgovoru online pozajmica. Online pozajmice postaju sve popularnije kod nas radi minimalne papirologije, gotovo nikakve zapravo osim dokaza poput osobne da ste to vi i broj kartice na koji vam uplata već sjeda sutra dan. Da, mnogi se boje ovakvog načina uzimanja novaca radi sigurnosti, no postoje provjerene internet stranice poput Loanscouter koji će vam naći odgovarajuću i sigurnu ponudu. I za kraj najmanje omiljena opcija svih nas kada je riječ od koga posuditi novac, a to su upravo banke. Odlaskom u banku i pričanje s bankarom će sigurno rezultirati pozitivno također u obliku pozajmice, no jedina pozitivna stvar ovdje je što vi možete odrediti način vraćanja novaca, tj. Kad i koliko.
Tagovi:

Kako doći do brzog zajma bez odlaska u banku?

Kako doći do brzog zajma bez odlaska u banku?

U današnjem digitalnom dobu, sve više ljudi traži načine kako dobiti financijsku pomoć bez potrebe za posjetom bankama. Jedan od najpopularnijih i najpraktičnijih načina je korištenje online platformi