Pozajmice do 3000 kuna

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:43
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice do 400 EUR

Pozajmice do 400 EUR, ako prvi put posuđujete, posudite beskamatno

Nebankarske kreditne kuće imaju rijetku povlasticu za svoje nove korisnike koji prvi puta traže online pozajmicu, odobrava im 3 000 kuna na 30 dana posve beskamatno, što znači da koliko posude, toliko vrate bez ikakvih dugova po zajmu. To je gesta dobrodošlice i povjerenja koju svakako trebaju iskoristiti svi građani koji prvi put posuđuju. Pozajmice do 400 EUR, ako prvi put posuđujete, posudite beskamatno, ostali, oni stalni korisnici istu pozajmicu dobivaju po vrlo povoljnim uvjetima i bez papirologije. Ovo je možda najtraženija vrsta kratkoročne online pozajmice, jer zajmoprimcu ostavlja onaj dobar osjećaj da je riješio svoj problem, a neće dugo biti dužan i prilično bezbolno će podnijeti mjesečne rate otplate. Pozajmice do 400 EUR se traže u hitnim situacijama, no svi znaju da kad otplate taj zajam, ako su još uvijek u gabuli mogu zatražiti i dobiti novi zajam, a mnogim građanima je to jedini način da pregaze negativna financijski krizna razdoblja.

Pozajmice do 400 EUR, zajam do zajma, do izlaska iz krize

Manji online zajmovi, krediti i pozajmice su popularni i onima koji nešto prodaju, pomažu im spajati kraj s krajem dok taj veći novac ne dođe u kuću. Ne žele veća ni dugoročnija zaduživanja jer već sutra mogu prodati svoju nekretninu, automobil, motor, brodicu, traktor, kamion ili nešto drugo. Pozajmice do 400 EUR, zajam do zajma, do izlaska iz krize, ponekada se prodaje neplanirano otegnu, pa se dogodi da uzmete i nekoliko zajmova jedan za drugim, čim jedan otplatite, uzmete drugi i tako do konačne realizacije vaše prodaje i izlaska iz krize. Male pozajmice su i kreirane za male krize i kratka razdoblja, nešto kao hitna financijska pomoć u iznenadnoj novčanoj krizi. Pozajmice do 400 EUR je za razborite potrošače sitna nužda, rata otplate podnošljiva i relativno brzo izlazite iz duga, naravno ovisno o tome na koji rok otplate ste uzeli svojih, hitno potrebnih 400 EUR, a kad otplatite ako kriza i dalje traje, tražit ćete i dobiti novi zajam.

Pozajmice do 400 EUR, kad niste sigurni hoće li vam poslodavac produžiti radni ugovor

Manji online nenamjenski krediti na kraći rok otplate se naročito preporučuju zaposlenima na određeno vrijeme ili građanima koji su zapali u neplanirane minuse i zaostatke s plaćanjima. Pozajmice do 400 EUR, kad niste sigurni hoće li vam poslodavac produžiti radni ugovor, pa da sami sebe ne dovedete u još veću gabulu. Mala kratkoročna zaduživanja vas mogu spasiti od ovrhe, mogu spasiti odobrenje za dopušteni minus na vašem tekućem računu, mogu vam pomoći otplatiti prešutne bankarske minuse u koje ste neoprezno upali ili vam pomoći platiti zaostale neplaćene račune. Ako vas malo kratko zaduživanje spašava, predajte svoj online zahtjev za pozajmicu odmah i riješite svoj problem još danas. Pozajmice do 400 EUR vas može spasiti od puno većih novčanih briga i problema ako je zatražite i dobijete na vrijeme. Ako morate vratiti dug prijatelju ili nestrpljivoj rodbini koja već sumnja da će dobiti svoj novac ikada, zatražite svoju pozajmicu odmah i riješite se brige.
Tagovi:

7 savjeta za uštedu novca

7 savjeta za uštedu novca

Novac nam je svima potreban u životu, a realnost je takva da većina ljudi u našoj zemlji konstantno ima problema s manjkom financijskih sredstava. Ovo je posebice postao problem u posljednjih n