Pozajmice na osobnu iskaznicu

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:29
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice na osobnu iskaznicu

Kakve su pozajmice na osobnu iskaznicu

Osobne pozajmice na osobnu iskaznicu se upotrijebiti za rješavanje bilo kakvih nesretnih okolnosti kao što su – medicinski troškovi, obnova kuće, djetetovo obrazovanje, troškovi braka, itd. Ako planirate podnijeti zahtjev za osobni zajam, obvezno je dostaviti dokumente “Upoznajte svog kupca”. Vlada je bankama i financijskim institucijama postavila obveznim prikupljanje osobnih podataka od podnositelja zahtjeva kako bi se spriječilo pranje novca. Banke su pokrenule e-opciju koja je postupak učinila mnogo jednostavnijim i jednostavnijim. Budući da pozajmice na osobnu iskaznicu sadrže biometrijske podatke pojedinaca, postupak provjere postao je brz.

Ranije su i privatni i javni sektor tražili nekoliko dokumenata od podnositelja zahtjeva kako bi odobrili osobni zahtjev za zajam. Stoga je i vrijeme potrebno za odobrenje bilo dugo. Međutim, otkako su kartice predstavljene, potrebni su manji dokumenti, a vrijeme potrebno za odobravanje zajma se smanjilo.
Osobni zajmovi uglavnom se uzimaju u hitne svrhe, poput medicinskih troškova ili za financiranje obrazovanja, što ubrzava postupak. Osobni podaci pojedinca nalaze se u bazi podataka; dakle, potrebno je manje vremena da se odobri zajam.

Prijava za online pozajmice na osobnu iskaznicu

Internetski postupak olakšao je i jednostavnije podnošenje zahtjeva za pozajmice na osobnu iskaznicu. Postoji nekoliko fintech zajmodavaca koji vam omogućuju da se prijavite za kredit u samo nekoliko jednostavnih koraka. Uz pomoć takvih platformi možete analizirati i usporediti razne ponude osobnih zajmova koje nude vodeće banke. Usko surađuju sa svojim partnerskim bankama kako bi za vas dobili najbolje ponude zajmova, atraktivne popuste i niže kamatne stope. Tijekom internetskog postupka, podnositelji zahtjeva ne moraju podnositi nikakve fizičke dokumente. Sve što trebate je samo prenijeti skeniranu kopiju svoje kartice za osobni zajam.

Posjetite web mjesto banke ili financijskog agregatora kako biste provjerili i usporedili ponude zajmova. Prijavite se za osobne pozajmice na osobnu iskaznicu na web mjestu. Unesite svoje osobne podatke i zahtjeve za zajam. Objavi ovo, predstavnik će vas kontaktirati radi provjere vaših podataka. Pošaljite skeniranu karticu i druge dokumente putem interneta. Nakon provjere dokumenata, sankcionirani iznos bit će dodijeljen na vaš bankovni račun.

Kako koristiti pozajmice na osobnu iskaznicu

Podnesite prijavu (predajte dokumente za potvrdu identiteta) da biste ostvarili brze pozajmice na osobnu iskaznicu. Kliknite da biste se pomaknuli na stranicu s aplikacijama te unijeli i poslali potrebne podatke. Dokumente za potvrdu identiteta možete predati putem interneta. Primite obavijest o rezultatima pregleda. Obavijestit će vas o rezultatima pregleda e-poštom na vašu registriranu adresu e-pošte (najranije u roku od nekoliko radnih dana). Primate gotovinsku karticu za brze pozajmice na osobnu iskaznicu. Nakon što primite svoju gotovinsku karticu, prijavite se za uslugu izravnog bankarstva. (Ako već imate račun, izostavite 3. korak). Primite obavijest o završetku postupka sporazuma i počnite koristiti uslugu brze pozajmice. Obavijestit će vas o završetku postupka sporazuma e-poštom na vašu registriranu adresu e-pošte. Nakon primanja obavijesti novac možete posuditi putem bankomata banaka instaliranih u cijeloj zemlji ili putem usluge izravnog bankarstva, bilo koji dan i bilo kada, bez naknade za posudbu ili otplatu. Ako uslugu izravnog bankarstva koristite za posudbu novca, iznos posudbe primit ćete na svoj uobičajeni depozitni račun. Ako iz svog uobičajenog računa za polog putem bankomata podignete iznos posudbe, možda ćete morati platiti propisanu naknadu za korištenje bankomata.

Tagovi: