Pozajmice na ostatak primanja

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:29
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice na ostatak primanja

Pozajmice na ostatak primanja, za građane pod ovrhom koji na nijedan drugi način ne mogu doći do gotovine

Blokada računa ovršene građane egzistencijalno dovodi na sam rub preživljavanja, no i takvim građanima se škpluju djeca, udaju se sinovi i kćeri, rađaju unuci i svakodnevno se susreću sa situacijama u kojima trebaju hitno manju ili veću sumu novca, ali u bankama su oni građani drugog reda i tamo nemaju što ni tražiti. Pozajmice na ostatak primanja, za građane pod ovrhom koji na nijedan drugi način ne mogu doći do gotovine, ostatak primanja na koji možete zatražiti zajam je iznos koji vam svaki mjesec sjeda na zaštićeni račun. Tom iznosu na zaštićenom računu se mogu pribrojiti dječji dodaci, ugovori o honoraru ili ugovoru o djelu ili neka druga primanja. Pozajmice na ostatak primanja možete zatražiti online putem, sms-om, e-mailom ili telefonom. Život ide dalje i kada ste u blokadi, a vrijeme do isteka ovrhe treba nekako preživjeti, ponekada ovakav online zajam bude i poticaj da započnete svoj, honorarni posao i iščupate se iz te financijske paralize u koju ste zapali.

Pozajmice na ostatak primanja, za zaposlene i umirovljenike u blokadi

Ostatak primanja koji primate preko zaštićenog računa možete “podebljati” i iznosom najamnine, ako iznajmljujete nešto, ali najamnina vam nije obuhvaćena blokiranim računom. Pozajmice na ostatak primanja, za zaposlene i umirovljenike u blokadiili osobe koja redovito prima neku vrstu rente koja nije obuhvaćena ovrhom. Imati bilo kakva redovna primanja, makar i preko zaštićenog računa, je jedini uvjet za ove vrste zajmova, sve ostalo ovisi o visini zajma koji trebate. Za ovu vrstu zajmova se mogu uzeti u obzir i neke druge vrste zaloga ako trebate nešto veći zajam, a na zaštićenom računu mjesečno vam sjeda neki stvarno minimalni iznos. Pozajmice na ostatak primanja, važno je imati na umu da su ovo kratkoročni zajmovi razdijeljeni na mjesečne rate otplate prema vašim mogućnostima otplate. Iznimno, ovakve pozajmice mogu tražiti i studenti, korisnici stipendija jer je i to oblik redovitih mjesečnih primanja, a ako prvi put pozajmljujete iskoristite mogućnost beskamatne pozajmice na 30 dana, koliko posudite, toliko ćete vratiti, bez ikakvih dodatnih troškova.

Pozajmice na ostatak primanja, brza gotovina s isplatom odmah po odobrenju

Ako ste u blokadi, a trebate novac odmah, bez papirologije i birokratskog kompliciranja, informirajte se kako i pod kojim uvjetima dobiti brzi gotovinski kredit online putem. Obzirom da banke nemaju sluha za ljude u financijskim nevoljama, preostaju vam internetski zajmovi, pozajmice i kratkoročni krediti kao jedina mogućnost da riješite svoje financijske probleme. Pozajmice na ostatak primanja, brza gotovina s isplatom odmah po odobrenju su dizajnirane za ljude koji zbog ovrhe i blokade drugačije ne mogu doći do brze gotovine. Svaki čovjek zaslužuje ruku pomoći u nevolji i uz malo dobre volje je i dobije. Pozajmice na ostatak primanja se odobravaju u roku od 15 minuta, online putem predate zahtjev, pričekate odobrenje i odmah slijedi isplata i sve je gotovo u samo par klikova. INternetske pozajmice su mnogima pomogle da nekako preture vrijeme pod ovrhom preko glave, izdrže i održe egzistenciju u nemogućim uvjetima. Uvjeti ovakvog pozajmljivanja novca su povoljni i prilagođeni vašoj trenutnoj situaciji.

Tagovi: