Pozajmice za kreditno nesposobne

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:09
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice za kreditno nesposobne

Znate li što su pozajmice za kreditno nesposobne?

Ako ste kreditno nesposobni a silno vam treba kredit vjerojatno se pitate što su pozajmice za kreditno nesposobne i da li ih je uopće moguće dobiti. Vjerojatno već znate da ako nemate kreditnu prošlost ili je ona jako loša, da će vam kamatna stopa i ugovorne obveze biti tegotnije nego kod nekog s boljom kreditnom sposobnošću. Štoviše, postoji dobra vjerojatnost da vam kredit možda neće biti ni odobren. Ipak, imamo dobre vijesti za vas. Na tržištu postoje pozajmice za kreditno nesposobne. Npr. moći će vam se odobriti kredit ako ste kreditno nesposobni ako ponudite kvalitetnog jamca s dobrom kreditnom sposobnošću koji će jamčiti za ispunjenje vašeg duga. Ako takvog jamca ne možete pronaći, može vam biti odobren kredit ako ponudite kakav drugi instrument osiguranja tražbine poput nekretnine ili bjanko zadužnice, ili pak kakve vrijedne pokretnine u zalog. Imajte samo na umu da, sudeći po vašoj kreditnoj prošlosti, morate nešto promijeniti jer ćete suprotnom ostati i bez stvari koju dajete u zalog. Svakako izračunajte kolika će vam biti mjesečna otplata kredita i budite sigurni da to možete ispunjavati.

Kako do pozajmice za kreditno nesposobne?

Postoji nekoliko načina kako do pozajmice za kreditno nesposobne. Prvi je naći zajmodavca koji vam je voljan takvu pozajmicu dati. Međutim, ako niste u tolikoj žurbi, postoje puno bolji načini. Tako je jedan od najpametnijih načina kako do pozajmice za kreditno nesposobne jest riješiti problem u njegovom samom korijenu. Kreditna sposobnost nije nepomični kamen. To je vaša trenutna kreditna ocjena koja je podložna promjeni, stoga imate moć utjecati na nju. Postoji nekoliko načina kako da poboljšate svoju kreditnu sposobnost. Prvi savjet je taj da postanete uredan kreditni dužnik te da podmirujete svoje obveze na vrijeme. Možda je vaša kreditna ocjena plod greške, stoga kontaktirajte banku tražite informacije o svojoj kreditnoj ocjeni te ih upitajte zašto je ona takva i kako ju promijeniti. Vjerujte, ako vam kreditna ocjena bude dobra, ne samo da ćete moći dobiti kredit, nego banke ljudima s jako dobrim kreditnim ocjenama same nude kredite po povoljnijim uvjetima.

Zašto postoje pozajmice za kreditno nesposobne?

Pozajmice dolaze u raznim formama. Tako na tržištu možemo pronaći sve veći broj pozajmica koje se daju putem interneta od raznih firmi koje se bave kreditnim uslugama. Ako imate lošu kreditnu sposobnost i zanimaju vas pozajmice za kreditno nesposobne, brze pozajmice putem interneta su svakako nešto što bi vas moglo zanimati. Ionako ne želite gubiti vrijeme preko redovnih kreditnih linija, točnije banaka, i čekati u redu za odobrenje kredita koji vam na kraju najvjerojatnije niti neće biti odobren. Zauzvrat, pronađite sami bolje rješenje! Dobra vijest je što je tržište kredita jako konkurentno što znači da imate puno opcija na raspolaganju, samo trebate pronaći onu pravu. Pri tom vodite računa o tome da pozajmice za kreditno nesposobne koje vam se čine najbolje moraju biti pouzdane, dakle moraju doći od zajmodavca koji opravdava povjerenje koje mu planirate pokloniti. Točnije, zajmodavac ima dugogodišnju povijest kreditiranja i niz zadovoljnih klijenata. Ako pronađete takvog zajmodavca, svakako iskoristite tu priliku.

Tagovi:

Kako doći do brzog zajma bez odlaska u banku?

Kako doći do brzog zajma bez odlaska u banku?

U današnjem digitalnom dobu, sve više ljudi traži načine kako dobiti financijsku pomoć bez potrebe za posjetom bankama. Jedan od najpopularnijih i najpraktičnijih načina je korištenje online platformi

Kako provjeriti uvjete i kamate za online pozajmice

Kako provjeriti uvjete i kamate za online pozajmice

Ako želite saznati kako provjeriti uvjete i kamate za online pozajmice, jedan od prvih koraka je posjetiti službene web stranice pružatelja takvih usluga. Većina renomiranih financijskih institucija s