Pravi način za otplatu vaše kreditne kartice

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:29
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pravi način za otplatu vaše kreditne kartice

Kako se koriste kreditne kartice

Kreditne kartice su veoma praktičan i koristan financijski instrument koji ako se pravilno i razumno koristi može njegovim korisnicima pomoći oko izgradnje kredibiliteta financiranja kupovine i sakupljanja vrijednih bodova u zamjeni za odlične nagrade. No, ako napravite jednu grešku, to vas može dovesti do naplate visokih kamatnih stopa, smanjenja kredibiliteta, te čak i do raskida ugovora za kreditnu karticu. Zbog toga kada imate kreditne kartice, morate jako paziti da uvijek redovno otplaćujete dug svakoga mjeseca, te da ne trošite iznad svojih mogućnosti, jer kad tad morate otplatiti taj dug. Mnogi često završe u ozbiljnim financijskim problemima zbog toga, što ih može staviti u veoma neugodnoj poziciji i pokušavaju na razne moguće načine doći do novca ako bi se riješili duga. Zbog toga će vam kroz ovaj članak otkriti koje su učestale greške koje rade korisnici s kreditnom karticom. Isto tako ćemo vam otkriti kako možete sigurno, brzo i jednostavno otplatiti dug s kartice.

Koje su česte greške kod kreditne kartice

Kreditna kartica vam omogućuje da kupujete što god želite bez da morate odmah dati novac. No, iako ne moramo dati novaca sada, kroz jedno vrijeme ga morate dati, što je nešto što mnogi novo pečeni korisnici kreditnih kartica zaboravljaju. Česte greške koje se događaju kada koristite kreditnu karticu su da iskoriste cijeli limit svoje kreditne kartice, iako nemaju tu mogućnost da ju skroz otplate. To se najčešće događa novim korisnicima kreditnih kartica, gdje se malo previše zanesu i zaborave na činjenicu kako ne mogu si priuštiti takav iznos. Također što se događa je kašnjenje otplate duga na kreditnoj kartici. Ukoliko kasnite s plaćanjem duga, ono što će vam se sljedeće dogoditi je da će vam vaša banka naplatiti kamate i dodatne naknade zbog kašnjenja otplate duga. Zbog toga je bitno na vrijeme otplaćivati dug jer inače se možete dovesti u jednu veoma neugodnu situaciju. Također, mnogi vole iskoristiti priliku što mogu izvući gotovinu s kreditne kartice. Iako se to čini kao jako zgodna prednost, to vas isto tako može dovesti do situacije gdje vam banka može naplatiti naknadu. I zadnje, iako možete kroz korištenje kartice skupljati bodove koji se mogu zamijeniti za razne nagrade i sudjelovati u raznim nagradnim igrama, to vas može dovesti do toga da nakupite veliki dug na kartici koji na kraju ne možete otplatiti.

Kako se mogu kreditne kartice brzo otplatiti

Načini kako se mogu riješiti dugovi kreditne kartice i da otplatite cijeli iznos je da iskoristite drugu kreditnu karticu koja nije na trajni nalog kako biste što prije se riješili tereta. Druga vam je opcija da iskoristite dozvoljeni minus na svojem tekućem računu da pokrije dug na kreditnoj kartici. Sljedeća moguća opcija vam je posuditi novac od svoje obitelji ili od svojih najbližih prijatelja. Također, ako ne možete cijeli dug riješiti, možete otplatiti najmanji iznos prvo kako bi dobili na vremenu da riješite ostatak duga. Ukoliko vam ni to nije moguća opcija, sljedeće što možete poduzeti za pokrivanje duga kreditne kartice vam je ugovoriti hitri kredit koji vam nudi online banka. Preko njihove web stranice vi možete za par minuta si ugovoriti hitri kredit koji će vam omogućiti da što prije dođete do novca. Već za 15 minuta pa čak i manje možete doći do isplate novca na vaš tekući račun i riješiti se cijelog duga!

Tagovi: