Privatna posudba novca

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 03.10.2022 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Privatna posudba novca

Privatna posudba novca uz brze pozajmice

Privatna posudba novca se danas može realizirati uz pomoć brzih pozajmica isti dan kad predate online zahtjev. Zvuči nerealno? Nije. U današnje vrijeme interneta i života online i brza posudba novca se može realizirati online. Sve što trebate je popuniti online zahtjev za brzom pozajmicom svojim osobnim podacima, navesti iznos koji želite posuditi i rok otplate, te poslati svoju osobnu iskaznicu.

Kreditne tvrtke koje se bave kreditiranjem građana posuđuju novac do određenog iznosa bez dodatne papirologije poput platnih lista ili potvrda poslodavaca o vašem zaposlenju. Ova tvrtke ne provjeravaju vašu kreditnu sposobnost pa zahtjev može predati doista svatko tko je punoljetan hrvatski državljanin.

Privatna posudba novca danas je postala normalna stvar i na vama je da odaberete najpovoljnijeg kreditora na financijskom tržištu koji će vam pružiti najpovoljnije uvjete kreditiranja. Od kamatnih stopa, rokova otplate do toga da ne traže instrumente osiguranja naplate potraživanja. Na vama je da uredno otplaćujete dogovorene rate prema rokovima koji su vam zadani u otplatnom planu.

Privatna posudba novca za nezaposlene i blokirane

Privatna posudba novca za nezaposlene i blokirane građane danas također nije nemoguća misija. Još nedavno nezaposleni i blokirani su bili na crnim listama i nisu mogli pozajmljivati novac jer je njihova kreditna sposobnost nedovoljna za bilo kakvu otplatu. Osim što nemaju redovita primanja ili im je dio primanja blokiran nisu mogli niti pozajmiti novac.

Danas privatna posudba novca omogućuje i osobama koje su nezaposlene i osobama koje su blokirane da dižu pozajmice kao i ostali građani koji su zaposleni ili umirovljenici. U ovu kategoriju pripadaju i studenti koji zbog obaveza na fakultetu ne mogu raditi puno radno vrijeme i poslodavci ih zapošljavaju preko studentskih ugovora.

Brze pozajmice su rješenje za ove kategorije građana koji nemaju redovita primanja i dobit će pozajmicu upravo zahvaljujući ovim kreditorima koji odobravaju pozajmice bez provjere kreditnih sposobnosti. Moguće je čak i dogovoriti isplatu pozajmice na ruke umjesto na bankovni račun ukoliko se na primjer blokirana osoba boji da bi i sredstva pozajmice mogla biti blokirana.

Privatna posudba novca uvjeti jednaki za sve

Privatna posudba novca koju omogućuju kreditne tvrtke ima jednake uvjete za sve. Bez obzira da li ste student ili umirovljenik sa redovitom mirovinom, nezaposleni i zaposleni za redovitim primanjima, neovisno da li radite na određeno ili neodređeno, neovisno o tome da li vam je tekući račun blokiran nekom ovrhom ili niste blokirani, možete podnijeti zahtjev za brzom pozajmicom.

Uvjeti koji se nude jednaki su za sve od kamatnih stopa, rokova otplate, dokumentacije koja se traži, u velikoj većini je to samo osobna iskaznica kako bi se dokazalo da ste punoljetni i da imate hrvatsko državljanstvo, te gotovo nikad se ne traže instrumenti osiguranja plaćanja poput jamaca, zadužnica, trajnih naloga ili drugih vrsta osiguranja naplate potraživanja.

Kamatne stope se kreću od 5 do 7 posto, negdje se može pronaći i oko 4,5 posto pa provjerite na nekoliko strana i kod nekoliko ponuđača kako bi vaša privatna posudba novca doista bila pod najpovoljnijim uvjetima za vas.

Tagovi:

Kredit preko kartice

Kredit preko kartice

Kredit preko kartice možete dobiti ako ste vlasnik neke kreditne kartice. Postoje tvrtke koje legalno posluju u Hrvatskoj i odobravaju gotovinske kredite u roku doslovce 5 minute kredite preko va&scar

Posudba novca na ruke

Posudba novca na ruke

U današnjem svijetu u kojem živimo, stvari se mogu jako brzo promijeniti, kao što smo i sami vidjeli. Uz trenutnu situaciju gdje haraju bolesti, prolazimo kroz ekonomsku krizu i cijene u

Online krediti bez odlaska u banku

Online krediti bez odlaska u banku

Online krediti bez odlaska u banku predstavljaju sve popularniji oblik kreditiranja. Riječ je o brzim online kreditima koji se mogu ostvariti unutar 24 sata od same prijave. Naravno, važno je naglasit