Zašto se muškarci samozadovoljavaju u braku

Zašto se muškarci samozadovoljavaju u braku

Zašto se muškarci samozadovoljavaju u braku, najbrži način otpuštanja napetosti i tjeskobe

Žene su često ljute na masturbaciju svojih muškaraca jer to doživljavaju kao neki osobni seksualni hendikep, kao da im više nisu erotski zanimljive ili još gore, da ih njihovi muškarci više ne vole. Zašto se muškarci samozadovoljavaju u braku, istina je da da muškarci nepopravljivo masturbiraju, gdje stignu i kad stignu, u svako doba dana i noći, jer je to za njih najbrži način rasterećenja od svih stresova i napetosti koji se skupe u danu. Za vrijeme masturbacije ne moraju se baviti ni osjećajima, ni usklađivanjem s partnericom, ni predigrom, ničim, samo sobom, svojim fantazijama i svojim nabreklim penisom, a nakon masturbacije mogu mirno zaspati bez predbacivanja i prigovora. Zašto se muškarci samozadovoljavaju u braku, zato što je to goli seks, ogoljen od svih zahtjeva koji ga mogu komplicirati u ljubavnom odnosu sa ženom, a mnogi muškarci vole zdravi, sirovi seks, bez dodatnog kompliciranja, ekstra zahtjeva i specijalnih očekivanja. Muškarci se samo masturbacijom oslobađaju napetosti.

Zašto se muškarci samozadovoljavaju u braku, masturbacija pomaže muškarcima da se klone ljubavnih prevara

Istina je, neki kažu da bi varali svoje žene svaki dan, da ne masturbiraju. Može se slobodno reći da masturbacija oženjenih muškaraca čuva njihov brak od preljuba i izvanbračnih izleta. Kada bi to žene znale, pridružile bi se svojim muškarcima u zajedničkoj masturbaciji i tako mu priredile vulkanski i nezaboravan užitak. Zašto se muškarci samozadovoljavaju u braku, zašto gledaju porniće i masturbiraju, mudre žene se pridruže svojim muškarcima i to obično ispadne noć za pamćenje. Ako želite razumjeti mušku seksualnost upoznajte sve njezine oblike, možda usput više otkrijete i o sebi i svojoj seksualnosti. Zašto se muškarci samozadovoljavaju u braku, vjerujte da je bolje da masturbira doma, nego da se okolo vucara s drugim ženama i možda vam još neku boleštinu dovuče. Ako živite sami, iznenadite ga, stavite erotske časopise u kupaonicu, u toalet, u gornju ladicu njegovog radnog stola, to će ga raspametiti i voljet će vas još više.

Zašto se muškarci samozadovoljavaju u braku, masturbacija ni/je varanje

Neke žene zbilja mušku masturbaciju doživljavaju kao izdaju, kao varanje, čak zapadnu u ozbiljne psihičke krize jer se zbog masturbacije osjećaju nevoljeno i zanemareno, a oni samo vole svoju prirodnu erotsku igračku i vole se njome igrati. Dakle, jedanput zauvijek, masturbacija ni/je varanje, gledanje pornića ni/je varanje, iskušajte zajedničku masturbaciju i zajedničko gledanje pornića i saznajte u čemu je draž. Zašto se muškarci samozadovoljavaju u braku, masturbacija ne znači da vas ne voli, ali je puno brže izbacio napetost nego dok vodite ljubav. Da su žene iskrenije i one bi opisale svoje masturbacije i vidjeli bi da razlike nema. Masturbacija je bolja i poštenija od zbrzanog, nevoljkog seksualnog odnosa u hodu. Zašto se muškarci samozadovoljavaju u braku, istina je da muška anatomija olakšava mušku masturbaciju, ali i žene imaju svoje male tajne u masturbaciji. Ako ste umorni, ali ipak ne možete zaspati od skupljenih dnevnih napetosti, a ne da vam se gnjaviti jedno s drugim, započnite polagano zajedno masturbirati, šokirat će vas koliko je to uzbudljivo.

Tagovi: