Tarot karte tumačenje

Tarot karte tumačenje

Tarot karte tumačenje i od čega se sastoji špil

Ne postoje ‘ispravna’ ili ‘kriva’ značenja Tarot karata. Svakako, postoji tradicionalno Tarot karte tumačenje, ali potičemo vas da vjerujete svojoj intuiciji i idete sa značenjima koja se osjećaju dobro za vas.

Tarot je špil od 78 karata, od kojih svaka ima svoje slike, simboliku i priču pa tako zahtjevaju Tarot karte tumačenje.

22 glavne karte Arcana predstavljaju karmičke i duhovne životne lekcije. Oni predstavljaju put do duhovne samosvijesti i prikazuju različite faze s kojima se susrećemo dok tražimo veće značenje i razumijevanje. Na taj način, glavne karte Arcana drže duboko značajne lekcije na razini duše.

56 Minor Arcana karata odražavaju iskušenja i nevolje koje svakodnevno doživljavamo. Ove Tarot karte ističu praktičnije aspekte života i mogu se odnositi na trenutna pitanja koja imaju privremeni ili manji utjecaj.

Unutar karata Minor Arcana nalazi se 16 Tarot dvorskih karata koje predstavljaju po 16 različitih osobina ličnosti koje ćemo odabrati u bilo kojem trenutku. Tu je i 40 numeriranih karata organiziranih u 4 odijela – čaše, peterokute, mačeve i štapiće – svaka s po 10 karata, koje predstavljaju razne situacije s kojima se susrećemo svakodnevno.

Neki mogu reći da su Tarot karte jednostavno tinta na papiru.

Tarot karte tumačenje i što se iz njih čita

Kako se žeđ za svim stvarima mističnog, duhovnog, okultnog i vještičjeg širi u mainstream, tarot karte doživljavaju golemo, gotovo kultno sljedovanje. Tarot karte tumačenje su oblik proricanja, što doslovno znači rad s božanskim ili svojim višim ja, što je krajnja svrha tarot karata, baš kao i joga. Razdvojili smo sve što trebate znati o njima, od vrsta špila do onoga što svaka karta predstavlja.

Tarot je knjiga – priča našeg života, ogledalo naše duše i ključ naše unutarnje mudrosti. U sinkronicitetu ne postoji razlika između unutarnjeg i vanjskog. Izbor karte je upravo ono što vaše više ja već zna. To tarot tumači nazivaju razgovorom s vašim višim ja. Karte uvijek rade. To nije magija – tarot karte su sveto ogledalo.

Svaka duhovna lekcija koju sretnemo u svom životu može se naći na sedamdeset i osam Tarot karata. A kad se posavjetujemo s Tarotom i otkrijemo Tarot karte tumačenje, pokazat će nam točne lekcije koje trebamo naučiti i svladati da bismo živjeli nadahnuti život. To je poput držanja zrcala u sebi kako biste mogli pristupiti svojoj podsvijesti i iskoristiti mudrost (i odgovore) koja živi u svima nama.

Tko može čitati Tarot karte tumačenje

Postoji mnogo načina rada s špilom Tarot karata. Trebali biste odabrati vlastiti špil tako što ćete ga intuitivno privući. Postoje slojevi na slojevima sustava za učenje, uključujući kabalu, drvo života, ljestvice boja, hebrejska slova, numerologiju, putove, simboliku, alkemiju, astrologiju, mitologiju i učenje izravne meditacije sa svakom kartom. Što više slojeva naučite, to je dublje vaše znanje i uvid u karte i time je vaše Tarot karte tumačenje bolje.

Trebate li čitati sami se Tarot karte tumačenje? Morate surađivati ​​s kartama da biste se s njima upoznali, ali nitko od nas ne može biti potpuno objektivan jer svi imamo slijepe točke. Posavjetujte se s iskusnim stručnjakom kojem se može vjerovati. Suvremeni ozbiljni autentični i etični čitači tarota nisu “gatare” ili čitatelji uma. Prava čitanja tarota postaju terapijski postupak za stjecanje vrijednih spoznaja. Dobro čitanje tarota potvrdit će vašu vlastitu intuiciju i otvoriti više pitanja i mogućnosti kao dio procesa, pa budite pronicljivi kada je u pitanju odabir čitatelja.

Tagovi: